Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sex Education 4 – nu er traileren her

Netflix udgiver trailer til den sidste sæson af den populære serie Sex Education.

Skrevet af / 16/09/2023 - 09:05
Sex Education 4 – nu er traileren her

Netflix’ populære teenageserie Sex Education, der handler om britiske teenageres problematiske følelsesliv, er på vej ind i sin fjerde – og sidste (!) – sæson.

Tilsyneladende er hormonerne stadig ret vilde hos disse charmerende teenagere.

 

Livet for de studerende på Moordale, i en mellemstor engelsk by, har bestemt sine udfordringer.

I bund og grund tror alle, at alle andre har sex hele tiden, og forventnings- og præstationspresset er mildest talt påtrængende – og på grænsen til det eksplosive.

Nu skal eleverne videre med deres liv.

Gillian Anderson, “Sex Education, sæson 4” (Foto: Netflix)

Et ordsprog siger, at skomagerens børn går barfodede, og i Sex Educations tilfælde er “skomageren” en rådgiver og sexspecialist, Jean Milburn (Gillian ‘X-Files’ Anderson).

Hendes søn, Otis (Asa Butterfield), går ikke barfodet, men han har bestemt haft sin andel af seksuelle traumer og mentale blokeringer. Men han bruger sine erfaringer som privat sexterapeut på skolen…

Sex Education blev lanceret tilbage i 2019 og blev hurtigt en af Netflix’ mest populære serier.

Læs også Sex Education, 1. sæson Herlig dramakomedie om seksuelt frustrerede og topliderlige unge – som oser af charme!

Sæson 3 havde premiere i september for to (!) år siden, og da de “unge” ikke ligefrem ser særlig ungdommelige ud længere (Butterfield er 26 år nu), er det nok ikke en dårlig idé, at serien bliver aflyst.

Sæson 4 har premiere i Europa den 21. september.

Sex Education, sæson 4. (Foto: Netflix)

Heldigvis vender de fleste af hovedrolleindehaverne tilbage.

Læs også Mere liderlig end nogensinde De tredjeårsstuderende på Moordale har over to år perfektioneret deres seksuelle færdigheder, men serien kører efterhånden lidt i tomgang.

Seriens skaber, Laurie Nunn, forklarer til Tudum, hvordan hun kom til den konklusion, at sæson 4 skulle være den sidste sæson:

Det er slutningen, som vi kender den. I løbet af processen [med at skrive sæson 4] begyndte det bare at føles meget klart, at historierne var ved at være slut, og at karaktererne blev efterladt et sted, hvor jeg havde det rigtig godt med det.

Jeg var glad på deres vegne, og jeg følte, at jeg havde sagt alt, hvad jeg ville sige med disse karakterer på dette tidspunkt.”

SEX EDUCATION SEASON 4 SEX EDUCATION SEASON 4 SEX EDUCATION SEASON 4 SEX EDUCATION SEASON 4 SEX EDUCATION SEASON 4 SEX EDUCATION SEASON 4 SEX EDUCATION SEASON 4 Sex Education, sesong 4_1 (2) Sex Education Season 4. Cr. Samuel Taylor/Netflix © 2023. Sex Education, sesong 4_1 (3) Sex Education, sesong 4_1 (8) Sex Education, sesong 4_1 (1) Sex Education Season 4. Cr. Samuel Taylor/Netflix © 2023. Sex Education, sesong 4_1 (6) Sex Education, sesong 4_1 (5) Sex Education, sesong 4_1 (16) SEX EDUCATION SEASON 4 Sex Education, sesong 4_1 (3) SEX EDUCATION SEASON 4 Sex Education, sesong 4_1 (4) SEX EDUCATION SEASON 4 Sex Education, sesong 4_1 (19)
<
>
Sex Education, 4. sæson (Foto: Netflix)

Fra pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen:

Efter lukningen af Moordale Middle School står Otis og Eric nu over for en ny æra i deres liv – deres første dag på Cavendish College. Otis er usikker på, om han skal genoptage sit arbejde som rådgiver og sexspecialist, mens Eric krydser fingre for, at de endnu en gang vil være blandt taberne. Men Cavendish-skolen er et kulturchok for alle Moordale-eleverne – de troede, de var progressive, men high school er på et helt andet niveau. Der er daglig yoga i haven, et stærkt fokus på bæredygtighed og den ‘grønne bølge’, samt en flok elever, der er populære for at være søde og venlige!

Viv er helt overvældet af de studerendes ikke-konkurrenceprægede attitude, mens Jackson stadig kæmper med at komme sig over Cal. Aimee prøver noget nyt ved at tage et kunstkursus på topniveau, og Adam kæmper for at finde sig til rette på et alment studieprogram. I USA udlever Maeve sin drøm på det prestigefyldte Wallace University, hvor kultforfatteren Thomas Molloy underviser. Otis længes efter hende, mens han langsomt men sikkert kommer overens med, at han ikke længere er enebarn eller den eneste terapeut på campus…

Sex Education, sæson 4. (Foto: Netflix)

Hovedrollerne spilles af Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood og Alistair Petrie.

Andre hovedroller inkluderer Anthony Lexa, Felix Mufti, Alexandra James, Thaddea Graham, George Robinson, Samantha Spiro, Dan Levy og Lisa McGrillis.

Sex Education, sæson 4. (Foto: Netflix)

Desværre vender Simone Ashley (Bridgerton, sæson 2) ikke tilbage som den hovne kælling Olivia.

Læs også Mere pomp, pragt og opspændte bryster Bridgerton er afgjort blandt de mest potente kostumedramaer.

Serien er skrevet og skabt af Laurie Nunn og produceret af Eleven.

Lad os håbe, at den sidste sæson er et frisk pust og ikke så præget af politisk korrekthed og berøringsangst, som sæson 3 var. Traileren giver et rigtig godt og lovende førstehåndsindtryk.

Sex Education, sæson 4. (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

Scroll to Top