Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til Viaplays Threesome

Sidst på måneden lancerer Viaplay en ny originalserie møntet på et ungdommeligt publikum.

Skrevet af / 13/08/2021 - 09:01
Se traileren til Viaplays Threesome

Den førende nordiske streaming-tjeneste, Viaplay, fortsætter med at udgive originalserier i et højt tempo. I slutningen af august lancerer de en ny ungdomsserie, Threesome.

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollerne i den romantiske ungdomsserie, der lover at berøre aktuelle emner som kærlighed, sex og svigt.

Alle otte afsnit af den svenskproducerede serie lanceres samtidig på Viaplay.

 

Ifølge instruktør Lisa Linnertorp er Threesomes form udsprunget af ideen om et moderne, ungt kammerspil med få personer og en simpel præmis, men med komplekse relationer og problemstillinger:

“Jeg ville lave en serie, der er fysisk og følelsesmæssigt udfordrende, og hvor konteksten og den følelsesmæssige rejse for vores hovedpersoner virker aktuel, relevant og fuldstændig knyttet til publikum.”

(Foto: Viaplay)

Det unge par David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) ender efter en fugtig nat i byen i seng med den kunststuderende Camille (Alma Jodorowsky).

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

I første omgang virker det spændende, men da Siri vågner dagen efter og ser sin sovende kæreste holde om Camille, vokser der en jalousi frem i hende, som viser sig at være svær at styre.

Fra det øjeblik begynder hun at sætte spørgsmålstegn ved både sit forhold til David og sine egne mål i livet.

th6 th5 th4
<
>
(Foto: Viaplay)

Matilda Källström har tidligere medvirket i bl.a. Solsidan, men spiller sin første store rolle i Threesome. Her uddyber hun den krævende rolle:

“Ligesom for andre skuespillere, der får deres første store rolle, har det både været ekstremt sjovt og meget nervepirrende. Ideen om at påtage sig rollen som Siri var skræmmende i starten, og jeg forstod, at det ville betyde meget arbejde. Men fra dag ét på settet mærkede jeg, at der ikke ville være nogen problemer.”

(Foto: Viaplay)

Lucien Laviscount (Snatch) spiller den professionelle danser John, der bliver trukket ind i Siri og Davids forhold, da det er allermest sårbart. Han så nærmest optagelserne som terapi:

“At finde ud af, hvem John var i den verden, Lisa Linnertorp har skabt, var som terapi for mig. Det var meget befriende at kunne give ham liv som skuespiller med den utrolig talentfulde Matilda.”

Threesome får premiere på Viaplay den 29. august.

(Foto: Viaplay)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top