TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se traileren til Viaplays Threesome

Sidst på måneden lancerer Viaplay en ny originalserie møntet på et ungdommeligt publikum.

forfatter
Publiceret 13/08/2021 - 09:01

Den førende nordiske streaming-tjeneste, Viaplay, fortsætter med at udgive originalserier i et højt tempo. I slutningen af august lancerer de en ny ungdomsserie, Threesome.

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollerne i den romantiske ungdomsserie, der lover at berøre aktuelle emner som kærlighed, sex og svigt.

Alle otte afsnit af den svenskproducerede serie lanceres samtidig på Viaplay.

 

Ifølge instruktør Lisa Linnertorp er Threesomes form udsprunget af ideen om et moderne, ungt kammerspil med få personer og en simpel præmis, men med komplekse relationer og problemstillinger:

“Jeg ville lave en serie, der er fysisk og følelsesmæssigt udfordrende, og hvor konteksten og den følelsesmæssige rejse for vores hovedpersoner virker aktuel, relevant og fuldstændig knyttet til publikum.”

(Foto: Viaplay)

Det unge par David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) ender efter en fugtig nat i byen i seng med den kunststuderende Camille (Alma Jodorowsky).

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

I første omgang virker det spændende, men da Siri vågner dagen efter og ser sin sovende kæreste holde om Camille, vokser der en jalousi frem i hende, som viser sig at være svær at styre.

Fra det øjeblik begynder hun at sætte spørgsmålstegn ved både sit forhold til David og sine egne mål i livet.

th6 th5 th4
<
>
(Foto: Viaplay)

Matilda Källström har tidligere medvirket i bl.a. Solsidan, men spiller sin første store rolle i Threesome. Her uddyber hun den krævende rolle:

“Ligesom for andre skuespillere, der får deres første store rolle, har det både været ekstremt sjovt og meget nervepirrende. Ideen om at påtage sig rollen som Siri var skræmmende i starten, og jeg forstod, at det ville betyde meget arbejde. Men fra dag ét på settet mærkede jeg, at der ikke ville være nogen problemer.”

(Foto: Viaplay)

Lucien Laviscount (Snatch) spiller den professionelle danser John, der bliver trukket ind i Siri og Davids forhold, da det er allermest sårbart. Han så nærmest optagelserne som terapi:

“At finde ud af, hvem John var i den verden, Lisa Linnertorp har skabt, var som terapi for mig. Det var meget befriende at kunne give ham liv som skuespiller med den utrolig talentfulde Matilda.”

Threesome får premiere på Viaplay den 29. august.

(Foto: Viaplay)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend