TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se traileren til The Book of Boba Fett

Disney+ har udsendt en trailer til deres kommende Star Wars spinoff-serie.

forfatter
Publiceret 02/11/2021 - 23:00

Disney ikke hvilet på laurbærrene, siden de brændte 36 milliarder dollars af på rettighederne til Stars Wars-universet i 2012.

Tre officielle film i Star Wars-sagaen samt to spinoff-film har de produceret. Og ved lanceringen af Disney+ i USA i november 2019 var den store nyhed en helt ny originalserie netop med udspring i Star Wars-universet: The Mandalorian.

Læs også Klassisk Star Wars Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.

Ud over The Mandalorian er der også kommet en række animationsserier, bl.a. Star Wars: De hårde hunde og Star Wars: Visions.

(Foto: Walt Disney)

Disney+ har allerede formået at lancere to sæsoner af The Mandalorian, og den 29. december kommer der endnu en spinoff-serie baseret på en karakteristisk figur fra George Lucas’ Star Wars-saga: The Book of Boba Fett.

Nu er traileren her så.

 

The Book of Boba Fett handler om den legendariske dusørjæger Boba Fett (Temuera Morrison, der også spillede Jango Fett i Episode II), som nu har overtaget Jaba The Hutts kriminelle imperium.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Lejesoldat Fennec Shand (Ming-Na Wen), der blev introduceret i 2. sæson af The Mandalorian, fungerer i serien som Bobas højre hånd. Da de to vender tilbage til ørkenen på Tatooine, må de navigere i galaksens meget lyssky kriminelle underverden.

THE BOOK OF BOBA FETT THE BOOK OF BOBA FETT THE BOOK OF BOBA FETT
<
>
(Foto: Walt Disney)

Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy og Colin Wilson er executive producers.

Jennifer Beals (Flashdance) har også en af hovedrollerne i den kommende serie.

(Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Tilbage til fremtiden-VHS satte salgsrekord på auktion Great Scott! Se video fra den ellevilde budrunde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend