Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til Planet Earth III

Planet Earth-serien er BBCs flagskib indenfor dokumentar-serier. Til Planet Earth III er David Attenborough tilbage som stemmefører, og Hans Zimmer har bidraget med musikken.

Skrevet af / 03/10/2023 - 13:49
Se traileren til Planet Earth III

For godt en måned siden kom nyheden om, at selveste David Attenborough endnu engang har lagt stemme til en ny omgang – den tredje – af naturdokumentar-serien Planet Earth. Nu er den første trailer ankommet, og hermed ser vi at tredje sæson af naturens egen flagskibsserie er lige om hjørnet. Vi ved, at der er sket meget på den teknologiske side af filmoptagelser i de 17 år, der er gået siden første sæson blev sendt, så vi forventer virkelig spektakulære scener!

Ingen officiel lanceringsdato er meldt ud endnu, men udover fantastiske glimt og scener af naturens skabninger, indikerer traileren også indsigt i menneskeskabte udfordringer.

Musikken på traileren er et samarbejde mellem den legendariske Hans Zimmer, bandet Bastille og solo-musikeren Raye.

 

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top