TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se trailer til The Voyeurs

Amazon Prime Video har udsendt en trailer til deres kommende erotiske thriller.

forfatter
Publiceret 24/08/2021 - 17:10

For næsten 30 år siden (i 1993) kunne vi se legenden Sharon Stone samt William Baldwin (ja, den mindst kendte af Baldwin-brødrene) og Tom Berenger i den erotiske thriller Sliver. En relativt cheesy film, hvor den nyindflyttede Stone gang på gang og stadig mere udfordrende ruller sig i høet med den unge hr. Baldwin. Men i et skjult rum i deres skyskraber sidder Berenger og overvåger dem …

Læs også The Devil in Disguise Succesroman er transformeret til en solid thriller med mange overraskelser og aha-oplevelser, men et lidt for søgt handlingsforløb.

Nu kommer Amazon Prime Video snart med et lignende kiggerkoncept.

 

Den 10. september har The Voyeurs premiere på Prime Video i Norden. Filmen handler om et ungt nyindflyttet par i Montreal, Pippa (Sydney Sweeney) og Thomas (Justice Smith), der hurtigt begynder at fatte interesse for naboernes intime privatliv …

tv3 tv2
<
>
(Foto: Amazon Prime Video)

Da parret opdager, at naboerne er hinanden utro, vokser deres nysgerrighed efterhånden til en besættelse, og tingene eskalerer ud af kontrol. Prime Video kalder filmen en “erotisk thriller”.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Ud over Sweeney og Smith ses Ben Hardy og Natasha Liu Bordizzo i bærende roller. The Voyeurs er skrevet og instrueret af Michael Mohan.

(Foto: Amazon Prime Video)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend