Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se trailer til The Voyeurs

Amazon Prime Video har udsendt en trailer til deres kommende erotiske thriller.

Skrevet af / 24/08/2021 - 17:10
Se trailer til The Voyeurs

For næsten 30 år siden (i 1993) kunne vi se legenden Sharon Stone samt William Baldwin (ja, den mindst kendte af Baldwin-brødrene) og Tom Berenger i den erotiske thriller Sliver. En relativt cheesy film, hvor den nyindflyttede Stone gang på gang og stadig mere udfordrende ruller sig i høet med den unge hr. Baldwin. Men i et skjult rum i deres skyskraber sidder Berenger og overvåger dem …

Læs også The Devil in Disguise Succesroman er transformeret til en solid thriller med mange overraskelser og aha-oplevelser, men et lidt for søgt handlingsforløb.

Nu kommer Amazon Prime Video snart med et lignende kiggerkoncept.

 

Den 10. september har The Voyeurs premiere på Prime Video i Norden. Filmen handler om et ungt nyindflyttet par i Montreal, Pippa (Sydney Sweeney) og Thomas (Justice Smith), der hurtigt begynder at fatte interesse for naboernes intime privatliv …

tv3 tv2
<
>
(Foto: Amazon Prime Video)

Da parret opdager, at naboerne er hinanden utro, vokser deres nysgerrighed efterhånden til en besættelse, og tingene eskalerer ud af kontrol. Prime Video kalder filmen en “erotisk thriller”.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Ud over Sweeney og Smith ses Ben Hardy og Natasha Liu Bordizzo i bærende roller. The Voyeurs er skrevet og instrueret af Michael Mohan.

(Foto: Amazon Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top