Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se Karpe på Viaplay

Fra i dag kan du se den anmelderroste Karpe-dokumentar 'Væg Væg Væg' på Viaplay.

Skrevet af / 16/08/2022 - 20:07
Se Karpe på Viaplay

Nu kan du streame den eksklusive musikdokumentar om Norges største rapgruppe, Karpe, på Viaplay.

Rap/pop-duoen Karpe (bestående af Magdi O. Y. Abdelmaguid og Chirag R. Patel) afholder i øjeblikket deres rekordstore koncertrække i Norges svar på Royal Arena, Oslo Spektrum, med 10 udsolgte koncerter over fire weekender. Med ca. 110.000 solgte billetter har de slået rekorden og samtidig fået flotte anmeldelser.

Vi var selv til stede ved den tredje koncert (fredag ​​den 12. august) og kan kun bakke op om rosen fra et enigt anmelderkorps – sikken et SHOW!

Karpe Spektrum
Karpe – SAS Spektrum x10, 12. august 2022 (Foto: Tor Aavatsmark)

Karpe-dokumentaren Væg Væg Væg udkommer eksklusivt på Viaplay i dag.

Dokumentaren følger popstjernerne tæt og uden filter i to begivenhedsrige år, mens de planlægger deres “immersive shows” for 100 fans i Skien. Samtidig har de frigivet 110.000 koncertbilletter til Oslo Spektrum marathon. Spektrum-koncerterne var oprindeligt planlagt til august 2021, men blev udskudt et år på grund af corona-pandemien.

Alt virker godt, men bag murene i Skien er alt ikke, som det skal være. Koncerterne, som skulle være en gave til fansene og en kreativ opvågning efter 20 år som kunstnere, ender med næsten at koste Chirag og Magdi både karriere og venskab. Og alt det sker, mens kameraet ruller.

Gennem ærlige interviews, skænderier og unikt arkivmateriale kommer seerne tættere på Chirag og Magdi end nogensinde før.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 1
Karpe – Væg Væg Væg (Foto: Viaplay)

I pressemeddelelsen uddyber programchef i Viaplay Norge, Christian Meinseth:

“Wall Wall Wall” giver publikum et tæt og eksklusivt indblik i, hvordan Chirag og Magdi komplementerer hinanden, og hvordan deres kunstneriske samarbejde foregår på en helt unik måde. Vi er meget glade for at kunne give Viaplay-publikummet eksklusiv adgang til denne film.”

Dokumentaren fik flotte anmeldelser, da den blev udgivet i biograferne tidligere på året. Den eksklusive adgang til stjerneduoen, kriserne og det særlige bånd og venskab mellem de to kunstnere blev fremhævet af anmelderne.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 9 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 2 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 8 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 3 989x659 1 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 5 Karpe Vegg Vegg Vegg 1 7
<
>
Karpe - Vegg Vegg Vegg (Foto: Viaplay)
Læs også Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.

Væg Væg Væg er instrueret af Tommy Gulliksen og Erik Treimann. Producent er Andrea Ottmar hos Oslo Pictures, mens Christian Meinseth er ansvarlig producent i Viaplay Group.

Dokumentaren kan streames fra den 16. august på Viaplay.

Karpe Vegg Vegg Vegg 1 7
Karpe – Væg Væg Væg (Foto: Viaplay)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top