Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se den længe ventede trailer til Fallout

Skrevet af / 09/03/2024 - 09:05
Se den længe ventede trailer til Fallout

Prime Video har en rigtig serielækkerbisken, især for gamere, på forårets udgivelsesplan: Fallout.

Fallout-serien er baseret på den utroligt populære retro-futuristiske spilfranchise fra 1997.

Traileren giver os et første glimt af spillets ekspansive univers og karakteristiske mørke humor; samt et indblik i, hvordan Lucy, som bor i hvælvingen, kæmper for at tilpasse sig den forskruede og farlige verden i den bestrålede ødemark.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.

Jonathan Nolan har instrueret de første tre dele af Kilter Films-serien med Ella Purnell (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Yellowjackets), Aaron Moten (Emancipation), Walton Goggins (Justified) og Kyle MacLachlan (Twin Peaks) i hovedrollerne.

 

Andre ledende roller inkluderer Moisés Arias, Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O’Hagan og Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

Læs også Romantisk? En tretten-på-dusinet romantisk komedie, som reddes af en vindende Camila Mendes.

Den første sæson får nordisk premiere allerede den 11. april i år – så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Fallout - First Look Fallout - First Look Fallout_2 (3) Fallout - First Look Fallout - First Look Fallout_2 (6) Fallout - First Look Fallout - First Look
<
>
Fallout. (Foto: Prime Video)

Prime Video kan glæde sine fans med, at alle otte episoder vil være tilgængelige på premieredagen.

Fra pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen i sæson 1

Fallout fortæller historien om dem, der har, og dem, der ikke har, i en verden, hvor der næsten ikke er noget tilbage at eje. To hundrede år efter apokalypsen bliver de fredelige indbyggere i beskyttelsesrummene tvunget til at vende tilbage til det bestrålede helvede, som deres forfædre efterlod – og de bliver chokerede over at opdage det komplekse, mærkelige, men fredelige og meget voldelige univers, der venter dem.

Lucy er en optimistisk beboer i hvælvingen med en ægte amerikansk “can do”-attitude. Hendes fredelige og idealistiske natur bliver sat på prøve, da hun bliver tvunget op til overfladen for at redde sin far.

Maximus er en ung soldat, der stiger i graderne som væbner i den militaristiske fraktion Brotherhood of Steel. Han vil gøre hvad som helst for at fremme Broderskabets mål om at bringe lov og orden til ødemarken.

Ghoul er en moralsk tvetydig dusørjæger, der bærer på en 200 år gammel historie om en postnuklear verden.

Executive producers er Jonathan Nolan og Lisa Joy, og Nolan har også instrueret de første tre afsnit.

Geneva Robertson-Dworet og Graham Wagner er executive producers, manuskriptforfattere og medskabere af serien.

Fallout. (Foto: Prime Video)
Læs også Veronika – se den nye trailer! SkyShowtime slipper en ny trailer og flere billeder fra den nordiske krimiserie med Alexandra Rapaport og Tobias Santelman.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Scroll to Top