Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Veronika – nu er en ny trailer til krimiserien her

SkyShowtime slipper en ny trailer og flere billeder fra den nordiske krimiserie med Alexandra Rapaport og Tobias Santelman.

Skrevet af / 22/02/2024 - 15:40
Veronika – nu er en ny trailer til krimiserien her

SkyShowtime annoncerede for nylig en række nye originalserier til vinter- og forårssæsonen, herunder den nye svenske originalserie: Veronika.

Veronika var oprindeligt en Viaplay Original Series, men blev opkøbt af SkyShowtime, som lover en krimithriller med paranormale elementer.

Alexandra Rapaport, “Veronika” (Foto: SkyShowtime)

I hovedrollerne møder vi de nordiske skuespillere Alexandra Rapaport (Gåsmamman) og Tobias Santelmann (Velkommen til Utmark, Exit)

Veronika er på otte afsnit er skabt og skrevet af Katja Juras og Anna Lindblom (Gåsmamman) og instrueret af Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

SkyShowtime har nu frigivet nye billeder samt en ny trailer:

Veronika kan bedst beskrives som en psykologisk thriller med paranormale elementer, og den bringer noget nyt til den nordiske crime noir-kategori.

I serien følger vi politibetjenten Veronika Gren (Rapaport), som kæmper med både netafhængighed og et kompliceret familieliv – alt imens hun pludselig begynder at få ubehagelige syner, som får hende til at sætte spørgsmålstegn ved virkeligheden.

Veronika_a (16) Veronika_a (15) Veronika_a (14) Veronika_a (9) Veronika_a (2) Veronika_a (1)
<
>
Veronika (Foto: SkyShowtime)

Serien finder sted i en lille by, hvor Gren kæmper med sit komplicerede familieliv, ægtemanden Tomas (Santelmann) og et godt skjult pillemisbrug. Da der begynder at ske mærkelige ting, og en død dreng dukker op foran hende, tror Veronika, at hun har mistet forstanden. Modstræbende erkender hun efterhånden, at drengen ikke er en illusion.

Læs også Ny serie fra skaberen af Yellowstone Taylor Sheridan byder på en ny westernserie. Og endnu en gang rammer den talentfulde instruktør plet!

Da hun bliver klar over, at to teenagepiger er blevet myrdet, befinder Veronika sig pludselig midt i en mordefterforskning, der stikker dybere, end nogen i byen vil erkende. Hun må afdække sandheden og finde forbindelsen mellem sagerne for at forhindre morderen i at slå til igen. Men vil nogen tro på hende?

Også kendte navne som Olle Sarri (Snabba Cash), Isac Calmroth og Arvin Kananian har hovedroller i serien. Sarah Rhodin, Wilma Lidén og Eddie E. Dominguez ses i biroller.

Veronika_a (9) Veronika_a (8) Veronika_a (7) Veronika_a (6) Veronika_a (5) Veronika_a (4) Veronika_a (3) Veronika_a (2) Veronika_a (10) Veronika_a (11)
<
>
Veronika (Foto: SkyShowtime)

Alexandra Rapaport er spændt på modtagelsen:

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele vores serie Veronika med SkyShowtimes publikum. Vi har arbejdet så hårdt for at gøre vores vision til virkelighed, og jeg er så stolt af resultatet. Jeg tror, at kombinationen af mysterium, kriminalgåde og psykologisk thriller med et touch af noget, der måske eller måske ikke er overnaturligt, er unik, og jeg håber, at seerne vil elske vores baby.”

Læs også Norden viser (endnu en gang) vej SkyShowtime lancerer sin første nordiske originalserie. En stilsikker, men lettere famlende krimithriller.

Også Tobias Santelmann ser frem til at præsentere Veronika for publikum:

At filme Veronika med sådan en fantastisk rollebesætning og et suverænt team og at skabe karakteren Tomas var en virkelig skøn oplevelse. Jeg er meget glad for, at SkyShowtimes publikum nu får mulighed for at blive en del af den spændende og til tider forfærdelige verden, som vi har skabt – jeg er sikker på, at serien vil holde dem helt ude på kanten af sæderne!”

Veronika har streamingpremiere på SkyShowtime den 22. marts. Her slippes de første to episoder, efterfulgt af to ugentlige episoder.

Veronika (Foto: SkyShowtime)

Lidt over halvandet år efter den nordiske lancering vil SkyShowtime have lanceret en lang række nye originale serier og sikret sig flere Hollywood-blockbustere.

SkyShowtimes Chief Content Officer, Kai Finke, er stolt af, hvad streamingtjenesten nu kan tilbyde:

Vi ser frem til at bringe vores nye svenske originalserier fra SkyShowtime ud til publikum i hele Europa i marts. Med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann i hovedrollerne og et fantastisk team af skabere bag serien, tror vi, at seerne vil blive grebet af Veronikas skræmmende historie, når de går ind i denne krimithriller, som man ikke må gå glip af.”

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Streamingtjenesten vil også øge produktionen af lokale serier. Originale serier som Bosé, Kodenavn: Annika, Fleeting Lies, Poker Face, The Invisible Ladies, The Winner og Warszawianka.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top