Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se den første trailer for Netflix-serien ‘1899’

Danske Lucas Lynggaard Tønnesen og Clara Rosager spiller med i den banebrydende horror-serie, som får premiere på Netflix den 17. november.

Skrevet af / 24/10/2022 - 15:36
Se den første trailer for Netflix-serien ‘1899’

TV-serien 1899 fra Baran bo Odar og Jantje Friese, de tyske skabere af thrillersuccessen Dark, følger gennem otte afsnit de usædvanlige omstændigheder på et skib på rejse fra Europa til New York.

Passagererne er en blanding af forskellige europæiske nationaliteter – forenet af deres fælles håb og drømme for det nye århundrede og deres fremtid i udlandet. Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrantskib, der driver på åbent hav.

Det, de finder ombord, vil forvandle deres vej til det forjættede land til et rædselsfuldt mareridt, der forbinder hver af passagerernes fortid gennem et spind af hemmeligheder, skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Blandt de medvirkende er danske navne som Lucas Lynggaard Tønnesen, Clara Rosager, Alexandre Willaume og Maria Erwolter samt internationale navne som blandt andre Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards og Anton Lesser.

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw

1899 er udformet som en flersproget serie, og derfor vil karaktererne tale deres modersmål.

Alle otte afsnit vil kunne ses på Netflix fra den 17. november. Seriens første officielle trailer kan du se herover.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top