Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Quentin Tarantinos Kill Bill kommer på 4K Blu-ray

Snart er det tid til et gensyn med The Bride! - Tarantino og Lionsgate markerer 20-års jubilæet med en knivskarp udgave i 4K.

Skrevet af / 01/06/2023 - 07:00
Quentin Tarantinos Kill Bill kommer på 4K Blu-ray

Tro det eller ej, men i år er det faktisk 20 år siden, at Kill Bill: Vol. 1 blev udgivet i biograferne! Føler du dig også gammel nu?

Lionsgate vil markere jubilæet med en 4K-remaster, til glæde for gamle (og nye?) seere. Filmselskabet har erhvervet rettighederne til Kill Bill: Vol. 1. og Vol. 2, foruden en række andre Tarantino-klassikere, rapporterer Variety.

Filmen blev en af ​​instruktørens største biografsucceser gennem tiderne, og lancerede Uma Thurman som actionheltinde. Den følger hovedpersonen The Bride på hendes blodige søgen efter hævn, da hun vågner op fra koma efter at være blevet skudt ved sit eget bryllup.

Kill Bill Movie Poster Kill Bill Vol 2 Movie Poster
<
>
Kill Bill Vol. 1 og Vol. 2 var meget populære udgivelser på DVD og Blu-ray i deres tid. (Foto: Miramax Films)

Udkommer til oktober

Filmene byder på en række episke dialogscener, kampscener, action, blod og splatter, og blev i sin tid en af ​​Tarantinos bedst sælgende film på DVD og Blu-ray. Så vi kan nok også forvente en fysisk 4K Blu-ray engang i oktober, som falder sammen med, da filmen havde premiere i biograferne for 20 år siden.

Tekniske detaljer om videokvalitet, lydspor og ekstramateriale er endnu ikke bekræftet ifølge Blu-ray.com, men tidligere Tarantino-film er blevet udgivet i Dolby Vision HDR og med DTS-surroundlyd. En mulig streamingversion er endnu ikke nævnt. Men vi glæder os!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Scroll to Top