Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Premiere på SkyShowtimes nordiske serie Kodenavn: Annika

I går aftes var der gallapremiere for Kodenavn: Annika på nationalmuseet i Stockholm.

Skrevet af / 26/09/2023 - 16:26
Premiere på SkyShowtimes nordiske serie Kodenavn: Annika
Nationalmuseet forvandlet till premierebiograf for en aften. (Foto: Jonas Ekelund, L&B)

Det er ikke ofte, vi ser nye pan-nordiske krimidramaer, og for SkyShowtime er det endda deres første. Derfor gjorde de alt for at gøre opmærksom på, at første afsnit af Kodenavn: Annika snart kommer. Mandag aften var den røde løber rullet ud på nationalmuseet i Stockholm, og skuespillere og serieskabere svarede på spørgsmål om serien og deres karakterer.

SkyShowtimes CEO Monty Sarhan bliver interviewet af Parisa Amiri (Foto: Jonas Ekelund, L&B)

Showet blev åbnet af Sky Showtimes CEO Monty Sarhan, da det faktisk var SkyShowtimes et-års jubilæum. Han fortalte, at det går rigtig godt for streamingtjenesten, og at vi kan se frem til mange storfilm fremover som Transformers, Super Mario Bros og Dungeons & Dragons. Men også serier som den berømte Poker Face, Lawmen: Bass Reeves og rebooten af Frasier. I dagens anledning fortalte han publikum, hvor stolte de var af deres første nordiske serie og vigtigheden af lokalt indhold.

Læs også Flere serie-nyheder fra skaberen af Yellowstone. SkyShowtime kommer nu med en lavine af efterårs- og vinterlanceringer, inkl. endnu en serie fra manden bag Yellowstone.

Kodenavn: Annika er en finsk-svensk krimidramaserie om den finske politibetjent Emma Haka, som bliver sendt på en undercover-opgave i Stockholms korrupte kunsthandlerverden. Hun tager aliaset Annika Stormare, som har en helt anden personlighed. Efterhånden som efterforskningen fører Emma dybere ind i underverdenen, begynder grænserne mellem hende og Annika at udviskes.

Hyldest efter visningen af det første afsnit. (Foto: Skyshowtime)

På scenen interviewede journalist og tv-vært Parisa Amiri de medvirkende Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky), Ardalan Esmaili (Snabba Cash), Eva Melander (Border), Helena Bergström (House of Angels), Pekka Strang (Tom of Finland), Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) og instruktør AJ Annila (Peacemaker).

I arrangementets løb malede den finske kunstner Linda Linko sin fortolkning af Annika. (Foto: Skyshowtime)

Det første afsnit af Code Name: Annika kan streames fra Skyshowtime lørdag den 30. september. Hold øje med vores anmeldelse!Læs også:

Se trailer – Kodenavn: Annika

Nu er traileren til den nye svensk-finske krimi-serie kommet.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top