Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny trailer – Taylor Swift The Eras Tour på Disney+

Verdens største artist, med sit livs turné, er nu tilgængelig på Disney+. Se den nye trailer.

Skrevet af / 06/03/2024 - 09:05
Ny trailer – Taylor Swift The Eras Tour på Disney+

Den mest populære og indflydelsesrige kunstner i vores tid, popdronningen Taylor Swift, rejser i øjeblikket verden rundt med den mest succesfulde koncertturné nogensinde: The Eras Tour.

Turnéen startede i Glendale, USA, den 17. marts sidste år og slutter i Vancouver, Canada, den 8. december i år.

Showene er næsten “Springsteenske” i længden, 3,5 timer, med imponerende 44 sange pr. aften. Swift forventes at indbringe svimlende 2 mia. dollars (ca. 22 mia. kr.) i løbet af turnéen.

Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version). (Foto: Disney+)

Swift lægger vejen forbi Strawberry Arena i Stockholm den 17., 18. og 19. maj i år, mens både Danmark og Norge desværre må gå glip af denne omgang.

Læs også Stadig Born to Run! Bare rolig – The Boss fyrer den stadig af på alle cylindre!

Det ekstra specielle ved dette års turné er ikke, at Swift har produceret en koncertfilm fra turnéen, men at hun har udgivet filmen under turnéen. Filmen havde amerikansk premiere den 12. oktober sidste år.

Nu får alle de millioner af “swifties” derude snart mulighed for at streame den hjemme i stuen – filmen “Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)” udkommer på Disney+ den 15. marts.

Nu har Disney udgivet en ny trailer fra koncertfilmen:

 

Sangen “Cardigan” og fire akustiske sange, som ikke var inkluderet i VOD- eller biografudgivelsen fra den verdensomspændende turné, er også inkluderet i den populære film.

Filmen er instrueret af Sam Wrench og viser den banebrydende koncert i sin helhed.

 

Disneys magtfulde CEO, Bob Iger, sagde i forbindelse med annonceringen:

The Eras Tour’ has been a true phenomenon that has and continues to thrill fans around the world, and we are very excited to bring this electrifying concert to audiences wherever they are, exclusively on Disney+.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.

Som et lille kuriosum bemærker vi, at Miss Swift i øjeblikket skaber ondt blod i nabolaget mellem Thailand, Filippinerne og Singapore. Den singaporeanske regering har angiveligt betalt et hemmeligt beløb til popdronningen for at sikre, at hun udelukkende spiller 6 koncerter i mikrostaten og ingen andre steder i Sydøstasien.

Attraktive koncerter, der trækker titusindvis af turister til Singapore og fylder hoteller og restauranter op med swifties dollars. Det har fået både den thailandske regering, som hævder at have pålidelige kilder til, at Singapore betaler Swift & Co omkring 18 millioner dollars (123 millioner kroner) for de unikke koncerter, og filippinerne til at slå hårdt ned på Singapore.

Den magtfulde kunstner skaber også politisk uro i sit hjemland, hvor en stadig mere nervøs præsidentkandidat håber, at hun ikke vil støtte hans modstander.

Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)_a (4) Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)_a (2) Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version)_a (3)
<
>
Taylor Swift – The Eras Tour (Taylor’s Version). (Foto: Disney+)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

1 kommentar til “Ny trailer – Taylor Swift The Eras Tour på Disney+”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top