Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny Reynolds-storfilm fra Netflix: The Adam Project

Se traileren til den kommende adventure-film med Ryan Reynolds.

Skrevet af / 02/03/2022 - 18:52
Ny Reynolds-storfilm fra Netflix: The Adam Project

Superstjernen Ryan Reynolds havde stor succes med gaming-filmen Free Guy på Netflix. I denne måned er Reynolds klar med endnu et Netflix-projekt, adventure-filmen The Adam Project.

Filmen fortæller historien om den rapkæftede pilot Adam (Reynolds), som må rejse tilbage i tiden for at redde verden og møder en 12-årig version af sig selv i 2022.

Ryan Reynolds, Zoë Saldana, Jennifer Garner, Mark Ruffalo og Walker Scobell har hovedrollerne i filmen, som er instrueret af Shawn Levy, der også stod bag Free Guy.

Læs også Trailer til Sort krabbe Noomi Rapace og Jakob Oftebro spiller hovedrollerne i den svenske Netflix-film Sort krabbe. Nu er traileren her.

Vi har allerede set filmen og tør godt love, at du kan glæde dig til en spændende, morsom og nostalgisk film med en fin blanding af action, familiedrama og herlig 1980’er-nostalgi.

The Adam Project 12 The Adam Project 13 The Adam Project 11 The Adam Project 10 The Adam Project 9 The Adam Project 8 The Adam Project 7 The Adam Project 3 The Adam Project 5 The Adam Project 4 The Adam Project 6 The Adam Project 2
<
>
(Foto: Netflix)

 

The Adam Project får global premiere på Netflix den 11. marts.

Du kan læse vores anmeldelse her på Lyd & Billede i næste uge.

The Adam Project 22
(Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top