Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Svensk Netflix-film: Sort krabbe

Noomi Rapace og Jakob Oftebro spiller hovedrollerne i den svenske Netflix-film Sort krabbe. Nu er traileren her.

Skrevet af / 26/02/2022 - 10:00
Svensk Netflix-film: Sort krabbe

Netflix’ kommende svenske thriller Sort krabbe får global premiere den 18. marts.

Sort krabbe er en skandinavisk action-thriller sat i en postapokalyptisk verden, som er revet fra hinanden af klimaændringer og krig. Gennem en endeløs vinter sendes seks soldater ud på en farlig mission over et frossent hav for at transportere en pakke, der vil kunne gøre en ende på krigen.

Svart krabbe 10 989x414 1
(Foto: Netflix)

Udstyret med skøjter og uvidende om, hvad de bærer på, og hvem de kan stole på, udfordrer missionen deres tro og tvinger dem til at stille sig selv spørgsmålet: Hvad er de villige til at ofre for deres egen overlevelse?

Se traileren her:

Hovedrollerne beklædes af den verdensberømte svenske skuespiller Noomi Rapace (Prometheus, Mænd der hader kvinder) såvel som danske Dar Salim (Underverden, Borgen), norske Jakob Oftebro, svenske Erik Enge, Ardalan Esmaili og Aliette Opheim samt David Dencik (Kastanjemanden), der både er dansk og svensk.

Svart krabbe 13 989x414 1 Svart krabbe 3 989x414 1 Svart krabbe 8 989x414 1 Svart krabbe 9 989x414 1 Svart krabbe 12 989x414 1 Svart krabbe 2 989x414 1 Svart krabbe 10 989x414 1 Svart krabbe 4 989x414 1 Svart krabbe 1 989x414 1
<
>
(Foto: Netflix)

Instruktør og manuskriptforfatter Adam Berg siger om filmen:

“Jeg er meget glad for og stolt over at have et så stærkt cast til at puste liv i denne film og vores karakterer. De her talentfulde skuespillere – deres øjne, stemmer, ansigter og kroppe – vil bære os gennem historien. De vil få os til at føle krigens brutalitet, vigtigheden af håb i en ellers håbløs verden og overlevelsens hårde pris. De vil bringe en smuk menneskelighed til den kolde, hårde verden, som Sort krabbe er.”

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Sort krabbe er baseret på romanen af samme navn af Jerker Virdborg.

OBC byJohanBergmark 12 scaled 1
Noomi Rapace under indspilningen af Sort Krabbe. (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Scroll to Top