TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Svensk Netflix-film: Sort krabbe

Noomi Rapace og Jakob Oftebro spiller hovedrollerne i den svenske Netflix-film Sort krabbe. Nu er traileren her.

forfatter
Publiceret 26/02/2022 - 10:00

Netflix’ kommende svenske thriller Sort krabbe får global premiere den 18. marts.

Sort krabbe er en skandinavisk action-thriller sat i en postapokalyptisk verden, som er revet fra hinanden af klimaændringer og krig. Gennem en endeløs vinter sendes seks soldater ud på en farlig mission over et frossent hav for at transportere en pakke, der vil kunne gøre en ende på krigen.

Svart krabbe 10 989x414 1
(Foto: Netflix)

Udstyret med skøjter og uvidende om, hvad de bærer på, og hvem de kan stole på, udfordrer missionen deres tro og tvinger dem til at stille sig selv spørgsmålet: Hvad er de villige til at ofre for deres egen overlevelse?

Se traileren her:

Hovedrollerne beklædes af den verdensberømte svenske skuespiller Noomi Rapace (Prometheus, Mænd der hader kvinder) såvel som danske Dar Salim (Underverden, Borgen), norske Jakob Oftebro, svenske Erik Enge, Ardalan Esmaili og Aliette Opheim samt David Dencik (Kastanjemanden), der både er dansk og svensk.

Svart krabbe 13 989x414 1 Svart krabbe 3 989x414 1 Svart krabbe 8 989x414 1 Svart krabbe 9 989x414 1 Svart krabbe 12 989x414 1 Svart krabbe 2 989x414 1 Svart krabbe 10 989x414 1 Svart krabbe 4 989x414 1 Svart krabbe 1 989x414 1
<
>
(Foto: Netflix)

Instruktør og manuskriptforfatter Adam Berg siger om filmen:

“Jeg er meget glad for og stolt over at have et så stærkt cast til at puste liv i denne film og vores karakterer. De her talentfulde skuespillere – deres øjne, stemmer, ansigter og kroppe – vil bære os gennem historien. De vil få os til at føle krigens brutalitet, vigtigheden af håb i en ellers håbløs verden og overlevelsens hårde pris. De vil bringe en smuk menneskelighed til den kolde, hårde verden, som Sort krabbe er.”

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Sort krabbe er baseret på romanen af samme navn af Jerker Virdborg.

OBC byJohanBergmark 12 scaled 1
Noomi Rapace under indspilningen af Sort Krabbe. (Foto: Netflix)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend