Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kommer efterfølgeren til My Spy

Prime Video sender til sommer efterfølgeren til den populære familiefilm.

Skrevet af / 15/06/2024 - 13:46
Nu kommer efterfølgeren til My Spy

For fire år siden kunne vi opleve de karakteristiske Dave Bautista og Chloe Coleman i Peter Segals underholdende actionkomedie My Spy.

Den 18. juli i år kommer efterfølgeren, My Spy: The Eternal City, på Prime Video.

I efterfølgeren genforenes Bautista og Coleman i et familieeventyr, der udspiller sig på nogle af Europas mest ikoniske destinationer.

Nu er traileren her!

 

Pete Segal (Get Smart) vender tilbage som instruktør med Anna Faris, Ken Jeong, Kristen Schaal, Flula Borg, Craig Robinson, Billy Barratt og Taeho K. i hovedrollerne.

Læs også Den computeranimerede krigshistorie Endnu en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbejdet om skildringen af den terror, som hærgede under Anden Verdenskrig. Visuelt spektakulært, men emotionelt hult.

Da Sophies (Coleman) skolekor bliver udvalgt til en italiensk turné, som skal munde ud i en optræden for paven i Vatikanstaten, ser JJ (Bautista) det som en mulighed for at knytte bånd til sin nye steddatter. Så han melder sig frivilligt til at eskortere gruppen gennem Venedigs kanaler, over Firenzes berømte broer og ind til Roms mest historiske steder.

I stedet opdager han, at han og Sophie uforvarende er blevet brikker i et terrorkomplot, der kan udslette verden, som vi kender den …

My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2 My Spy 2
<
>
My Spy - The Eternal City (Foto: Prime Video)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top