Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan den streames! Se Adam Driver i Ferrari

Prime Video byder på seriøs bilaction i Michael Mann-stil.

Skrevet af / 17/02/2024 - 13:15
Nu kan den streames! Se Adam Driver i Ferrari

Der er mange unikke, enestående pionerer fra bilverdenens fascinerende historie.

Gottlieb Daimler, Karl Benz, Henry Ford, Ferdinand Porsche og Enzo Ferrari (for blot at nævne nogle få).

Nu kan du streame filmen om det utrolige liv for manden bag et af verdens mest ikoniske sportsvognsmærker, Enzo Ferrari – signeret af manden bag den bedste kriminalfilm nogensinde (Heat), Michael Mann.

Adam Driver, “Ferrari”. (Foto: Prime Video)

Baseret på virkelige hændelser kan du se Adam Driver (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi), Penélope Cruz (Vicky Cristina Barcelona), Shailene Woodley (The Fault in Our Stars) og Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) i den hurtige og rørende skildring af bil-ikonet Enzo Ferrari.

Læs også Alle tiders krimi-thriller Michael Manns episke mesterværk med mødet mellem giganterne De Niro og Pacino kommer endelig i den specialudgave, som filmen fortjener.

Manuskriptet til Ferrari er skrevet af Troy K. Martin, som baserede det på en biografi af motorsportsjournalisten Brock Yates (Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine, 1991).

 

Fra handlingsresuméet kan vi læse:

Det er sommeren 1957. Bag kulisserne i Formel 1-cirkusset befinder den tidligere racerkører Enzo Ferrari (Adam Driver) sig midt i en livskrise. Ferraris fabrik og hans kone Laura (Penelope Cruz) er på randen af konkurs. Deres ustabile ægteskab er præget af tabet af deres søn, Dino. Samtidig kæmper Ferrari med at acceptere sin anden søn, Piero, som han har med sin elskerinde, Lina Lardi (Shailene Woodley).

Oven i det hele driver hans passion for racerløb ham og hans kørere til bristepunktet, da de begiver sig ud på det farlige 1000-mile-løb gennem Italien, Mille Miglia.

Ferrari_6 Ferrari_12 1 Ferrari_11 Ferrari_4 Ferrari_9 Adam Driver looks unrecognizable in first trailer for Ferrari biopic Ferrari_7 Ferrari_5 Ferrari_3
<
>
Ferrari. (Foto: Prime Video)

 

Filmen havde premiere i biograferne i december sidste år, og nu er den klar til at blive set hjemme i din egen stue.

Glæd dig til den spændende historie om en unik mand og hans vision, samt masser af fantastisk kørsel, filmet af geniale Erik Messerschmidt.

Læs også Den computeranimerede krigshistorie Endnu en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbejdet om skildringen af den terror, som hærgede under Anden Verdenskrig. Visuelt spektakulært, men emotionelt hult.

Ferrari kan streames eksklusivt på Prime Video fra den 24. februar i år.

Ferrari. (Foto: Prime Video)
Læs også Romantisk? En tretten-på-dusinet romantisk komedie, som reddes af en vindende Camila Mendes.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top