Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Norsk vampyr-komedie på vej til Netflix

I dag offentliggør Netflix traileren til den nye norske vampyr-dramakomedie 'Post Mortem: Ingen dør i Skarnes.' Serien får premiere globalt på Netflix den 25. august.

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes er instrueret af den internationalt anerkendte Harald Zwart (kendt fra Karate Kid og The Mortal Instruments) og skrevet af forfatter Petter Holmsen.

Serien starter, da Live Hallangen erklæres død. Timer senere vågner hun med et sæt – og en pludselig trang til blod.

I mellemtiden forsøger hendes bror Odd at holde den familiedrevne bedemandsforretning oven vande, men der dør ganske enkelt ikke nok mennesker i den lille norske by Skarnes. Nu skal Live lære at kontrollere sin nye, mørke natur og beslutte, om hun er villig til at ofre menneskers liv for sin egen og familievirksomhedens overlevelse.

Odd forsøger at holde den familiedrevne bedemandsforretning oven vande. (Foto: Netflix)

Rollelisten til Post Mortem: Ingen dør i Skarnes tæller navne som Kathrine Thorborg Johansen (Live), Elias Holmsen Sørensen (Odd), Andrée Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sarah Khorami (Rose) og Terje Strømdahl (Arvid).

Annonce

Post Mortem: Ingen dør i Skarnes får premiere globalt på Netflix den 25. august. Traileren kan du se herunder:

forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.