Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Netflix afholder global fan-event næste måned

Det virtuelle arrangement har fået navnet Tudum: A Netflix Global Fan Event!
Netflix Tudum

For alle dem, der ser meget Netflix, er navnet Tudum vist selvforklarende. Ellers får man mere at vide i traileren for streaming-tjenestens første globale fan-event, som kan ses længere nede i artiklen.

Til eventen vil Netlifx’ største stjerner og skabere fra hele verden – som repræsenterer over 70 serier og film – indtage den virtuelle scene for at underholde og hylde Netflix-fans over hele kloden. Sådan skriver Netflix i en pressemeddelelse, som lover:

“Til eventen bliver I de første til at høre dugfriske nyheder, se de allerførste sneak peaks, nye trailere og eksklusive scener, alt imens der vil være interaktive debatpaneler og samtaler mellem skaberne og stjernerne fra Netflix.”

 

Netflix inviterer desuden fans til at co-streame og reagere på Tudum-eventet i realtid på deres Facebook-, Twitch- eller Youtube-kanaler. Man kan signe sig up til at co-streame på TUDUM.com.

Annonce

Følgende film og TV-serier vil blive en del af Tudum: A Netflix Global Fan Event, som finder sted den 25. september kl. 18:00 – 21:00:

Aggretsuko: Season 4 / アグレッシブ烈子
A Whisker Away / 泣きたい私は猫をかぶる
A Través De Mi Ventana
Arcane
Army of Thieves
Black Crab
Big Mouth
Bridgerton
Bright: Samurai Soul / ブライト: サムライソウル
Bruised
The Chestnut Man
Cobra Kai
Colin in Black and White
Cowboy Bebop
The Crown
De Volta Aos 15
Don’t Look Up
Emily in Paris
Extraction
Finding Anamika
Floor is Lava
The Harder They Fall
Hellbound / 지옥
Heeramandi
Human Resources
Interceptor
Inside Job
La Casa De Papel
The Old Guard
Oscuro Deseo
Ozark
Maldivas
My Name / 마이 네임
The New World / 신세계로부터
Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie / 劇場版美少女戦士セーラームーンEternal: 前編・後編”
Rebelde
Ritmo Salvaje
Red Notice
The Sandman
Sex Education
The Silent Sea / 고요의 바다
Soy Georgina
Stranger Things
Super Crooks / スーパー・クルックス
Ultraman: Season 2
The Umbrella Academy
Vikings: Valhalla
The Witcher
The Witcher: Blood Origin
Young, Famous and African

forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.