Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kommer 3. sæson af Westworld

Sæt kryds i kalenderen! Den 16. marts er det tid til endnu en rejse dybt ind i Westworlds utrolige verden.

Skrevet af / 14/01/2020 - 14:24
Nu kommer 3. sæson af Westworld

På Comic-Con 2019 i San Diego var der premiere på den første trailer til 3. sæson af en af vores yndlingsserier, Westworld.

Serien, der er baseret på filmen af samme navn fra 1973 med manuskript af Michael Crichton, fortæller historien om vanvittig naturtro androider, der er skabt ene og alene for, at uanstændigt rige mennesker kan komme til “forlystelsesparken” og have sex med og/eller skyde dem – just for the fun of it.

Men efter at de kunstige mennesker kom ud i den virkelige verden hen imod slutningen af 2. sæson, vil 3. sæson, der får premiere på HBO Nordic den 16. marts, tage en lidt anden retning, idet de kunstige mennesker møder og kolliderer med deres skabere.

(Foto: HBO)

I den nye sæson står der en række nye, prominente navne på rollelisten, bl.a. Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi (Kid Cudi) og Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

Vi får også et gensyn med kendte og elskede ansigter fra de tidligere sæsoner, såsom Evan Rachel Wood i rollen som Dolores, Tessa Thompson som Charlotte, Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som “The Man in Black”, Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore, Rodrigo Santoro som Hector Escaton og Jeffrey Wright som Bernard.

Se den nye teaser til 3. sæson af Westworld her:

Westworld er skabt af Jonathan Nolan og Lisa Joy, der også instruerer flere episoder og fungerer som producenter på serien sammen med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis og Ben Stephenson. De første to sæsoner af serien har fået i alt 42 Emmy-nomineringer og har bl.a. vundet for bedste kvindelige birolle i en dramaserie (Thandie Newton).

3. sæson af Westworld består af otte episoder og har premiere den 16. marts på HBO Nordic.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top