Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

MILF of Norway – nu er traileren her

MILF of Norway bliver den første norske Max Original-serie - nu er traileren frigivet.

Skrevet af / 11/05/2024 - 10:45
MILF of Norway – nu er traileren her

For præcis et år siden stod det klart, at Warner Media / Discovery ville skrotte HBO-navnet i USA og derefter “fusionere” Discovery+ med HBO Max og lancere den mere altomfattende streamingtjeneste “Max“. Nu er tiden kommet til den nordiske lancering.

Ikke kun med nyt navn, men også med nyt fokus. Fra 21. maj i år bliver HBO Max-indholdet en del af Warner Media og Discovery-konglomeratet, hvor alt indholdet samles i Max.

P.S. Læs her om den omfattende transformation, og hvad det kommer til at betyde for dit abonnement!

Læs også Fuld MAX? Warner Media og Discovery ændrer radikalt på deres udbud af streamingtjenester.

I forbindelse med lanceringen udsender WarnerMedia en helt ny serie, som lanceres på dagen for Max’ »fødselsdag«.

Den norske originalserie (med det lidt corny navn) MILF of Norway kan streames fra 21. maj.

Trond Fausa Aurvåg og Mariann Hole, “MILF of Norway” (Foto: Max)

Og nej, der er (heldigvis) ikke tale om en ny, cheesy realityserie, men om en dramaserie med humoristisk kant, signeret instruktør Rune Langlo.

Magnus Vatn, programdirektør hos Warner Bros. Discovery Norge, har store forhåbninger til serien:

MILF of Norway er en serie, vi er virkelig stolte af, og vi synes, det er fantastisk, at serien bliver lanceret sammen med vores nye streamingtjeneste i Europa. Det viser, at det indhold, vi producerer her i Norge, har potentiale til at nå ud til et internationalt publikum.

Vi har vist mange gange før, at vi skaber indhold, der bevæger både hjertet og lattermusklerne, og vi er ret sikre på, at MILF of Norway ikke er nogen undtagelse. Det er en serie med mange lag, som både udfordrer og underholder.

Nu er traileren her:

 

Serien kommer til at bestå af 8 episoder med ugentlige fredagspremierer.

Læs også Twin Peaks kommer til Lillehammer I den bedste sæson hidtil laver Steven Van Zandt nærmest sovebyen Lillehammer om til en norsk version af Twin Peaks.
MILF of Norway (Foto: Max)

Fra handlingsreferatet kan vi læse:

Gnisten i ægteskabet er slukket, og da Lene pludselig mister sit job, føler hun sig krænket og forvirret. Mest for sjov lægger hun et letpåklædt billede af sig selv iført bunad (norsk folkedragt) ud på hjemmesiden InsideFans og opdager, at bunad-erotik er en niche, der rammer plet. Den nye indtægt er kærkommen, men endnu vigtigere er den spænding og frihed, hun føler i sit nye, hemmelige liv. Samtidig er frygten for at blive afsløret udmattende – for hvem er de egentlig, dem der kigger på hende?”

MILF of Norway (Foto: Max)

Hovedrollerne spilles af Trond Fausa Aurvåg (Lilyhammer, Oppenheimer) og Mariann Hole (Halvbroren, Wisting).

I øvrige roller ser vi Odd-Magnus Williamson, Henriette Faye-Schjøll, John E. Jørgensrud, Kim F. Jørgensen, Hibba Najeeb, Rudy Claes, Maxime Jacobsen, Norah Kristoffersen, Philip Helgar, André Eriksen, Mohammed Chakiri, Natalie B. Roland, Amir Asgharnejad, Dennis Storøi og Trine Lise Olsen.

Max kalder serien et “nationalerotisk humordrama”, og en i starten skeptisk Mariann Hole mener, at hun har fundet sin drømmerolle:

En serie om onlineporno og selvrealisering stod ikke øverst på min ønskeliste, men manuskriptet var fantastisk godt, og med et drømmehold af skuespillere og med Rune Langlo som instruktør kunne jeg ikke sige nej. Det her er drømmerollen, som jeg ikke vidste, at jeg ville have. Det er blevet så meget mere, end jeg havde forestillet mig, og jeg håber, at folk vil kunne lide vores sjove og ret mørke univers.”

Mariann Hole, “MILF of Norway” (Foto: Max)

Holes karakter, Lene, er i starten af 40’erne og en helt almindelig teenagermor, som bor i en stille landsby uden for Oslo med sin mand Lars (Fausa Aurvåg) og søn Mons (Fridtjof B. Roland).

Læs også Oppenheimer som Prometheus Christopher Nolans tre timer lange drama om atombombens fader, Robert Oppenheimer, er et overraskende politisk tidsbillede, der udfolder sig som en af den visionære instruktørs bedste film.
MILF of Norway_1 (7) MILF of Norway_1 (5)
<
>
MILF of Norway, sæson 1 (Foto: Max)

NB: Max lancerer også en anden nordisk serie den 21. maj. Der kommer dokumentaren This is Benjamin Ingrosso.

Serien følger den 26-årige gennem hans sommerturné og vil forsøge at give fanskaren et indblik i kunstnerens/skuespillerens liv.

Læs også Kansleren har talt! Fra skaberne af Succession kommer et nyt magtdrama – med en solid dosis komik.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top