Search
Generic filters

Kongen af Netflix

Der er kun én konge af Netflix: Chris Hemsworth.

Det er meget muligt, at Joe Exotic fra den mildt sagt outrerede reality-serie Tiger King føler, at han er kongen af Netflix. Men med sine 34 millioner visninger de første ti dage er han snarere en hofnar sammenlignet med den australske action-kæmpe Chris “Thor” Hemsworth.

Med sin nyeste actionfilm, Extraction, har Hemsworth slået alle rekorder hos streaming-giganten.

 

Den 24. april var der premiere på Netflix-filmen, hvor Chris Hemsworth spiller Tyler Rake, en mentalt havareret elitesoldat, der nu sælger sine tjenester til højestbydende. Han arbejder for en løst sammensat organisation, som påtager sig højt profilerede jobs med fede checks i den anden ende.

Da han påtager sig at hente den kidnappede søn af en narkobaron hjem, bryder helvede løs – og publikum må åbenbart elske det. Netflix’ prognoser viser, at hele 90 millioner vil have set filmen i løbet af de første fire uger. Det er en all-time high for en Netflix-film.

Læs også Actionfest a la Thor Chris Hemsworth kan mere end at kaste en stor hammer. Han er også meget kapabel med store skydevåben.

Ikke underligt, at der tales om en fortsættelse, og filmens manuskriptforfatter, Joe Russo (Avengers: Infinity War og Endgame), har da også allerede sat sit navn på en kontrakt om at skrive efterfølgeren.

I forbindelse med kontraktunderskrivelsen udtaler Russo til Deadline: “We’re not committing yet to whether that story goes forward, or backward in time. We left a big loose ending that leaves question marks for the audience.”

Hemsworth er foreløbig ikke knyttet til toeren, men antydede for et par dage siden på sin Instagram-konto, at det slet ikke var usandsynligt …

e2 e3 e4 e5
<
>
(Foto: Netflix)
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.