Kongen af Netflix

Der er kun én konge af Netflix: Chris Hemsworth.
forfatter

Det er meget muligt, at Joe Exotic fra den mildt sagt outrerede reality-serie Tiger King føler, at han er kongen af Netflix. Men med sine 34 millioner visninger de første ti dage er han snarere en hofnar sammenlignet med den australske action-kæmpe Chris “Thor” Hemsworth.

Med sin nyeste actionfilm, Extraction, har Hemsworth slået alle rekorder hos streaming-giganten.

 

Den 24. april var der premiere på Netflix-filmen, hvor Chris Hemsworth spiller Tyler Rake, en mentalt havareret elitesoldat, der nu sælger sine tjenester til højestbydende. Han arbejder for en løst sammensat organisation, som påtager sig højt profilerede jobs med fede checks i den anden ende.

Da han påtager sig at hente den kidnappede søn af en narkobaron hjem, bryder helvede løs – og publikum må åbenbart elske det. Netflix’ prognoser viser, at hele 90 millioner vil have set filmen i løbet af de første fire uger. Det er en all-time high for en Netflix-film.

Læs også
Actionfest a la Thor Chris Hemsworth kan mere end at kaste en stor hammer. Han er også meget kapabel med store skydevåben.

Ikke underligt, at der tales om en fortsættelse, og filmens manuskriptforfatter, Joe Russo (Avengers: Infinity War og Endgame), har da også allerede sat sit navn på en kontrakt om at skrive efterfølgeren.

Annonce

I forbindelse med kontraktunderskrivelsen udtaler Russo til Deadline: “We’re not committing yet to whether that story goes forward, or backward in time. We left a big loose ending that leaves question marks for the audience.”

Hemsworth er foreløbig ikke knyttet til toeren, men antydede for et par dage siden på sin Instagram-konto, at det slet ikke var usandsynligt …

e2 e3 e4 e5
<
>
(Foto: Netflix)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også