Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Kate Winslet i The Regime – traileren er her

Fra skaberne af Succession kommer et nyt magtdrama - med en sund dosis komedie.

Skrevet af / 09/02/2024 - 11:10
Kate Winslet i The Regime – traileren er her

Har du smag for politisk drama, gerne med en solid dosis satire/ironi? Så vil den kommende Kate Winslet-serie, The Regime, sandsynligvis være lige noget for dig!

Fra producenterne af HBO-hittet Succession (det satiriske drama om den magtfulde Roy-mediefamilie) kommer en ny serie med magtkampe og intriger i centrum.

Læs også Men var Succession ikke død? Nu er der mulighed for, at HBO-serien genopstår - om end i et lidt andet format.

Den foregår i et fiktivt europæisk land med en næsten almægtig kansler (Winslet), som er paranoid, magtbegærlig og kynisk helt ind i hjertet.

I går aftes udgav HBO Max den første trailer:

Det skarpe manuskript er skrevet af seriens skaber Will Tracy, som også var med til at skrive Successsion; og produceret af Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears og Jessica Hobbs.

Stephen Frears og Jessica Hobbs instruerer.

Den stjernespækkede serie får HBO Max-premiere den 4. marts i år.

The Regime_1 (10) The Regime_1 (5) The Regime_1 (3) The Regime_1 (9) The Regime_1 (11) The Regime_1 (6) The Regime_1 (7) The Regime_1 (8)
<
>
The Regime. (Foto: HBO Max)

 

The Regime er en dramaserie om et autoritært regime i nutidens Europa.

Vi følger regimet inde fra paladsets mure, da det er ved at bryde sammen. Kansler Elena Vernham (Winslet) har været isoleret i paladset i lang tid og er blevet mere og mere paranoid og ustabil.

The Regime. (Foto: HBO Max)

Hun bliver venner med soldaten Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), en uforudsigelig mand og uventet tilhænger af kansleren. Han skal beskytte hende mod omverdenen, al tænkelig kritik, forræderi – og, i velkendt diktatorisk stil, virkeligheden.

Zubak skubber hurtigt både hendes venner (inklusive hendes konspirerende mand) og fjender til side. Efterhånden som hans indflydelse vokser, opstår der sprækker i Elenas planer om at styrke sit jerngreb om både landet og paladset.

Ud over rå magtspil og åbenlyst politisk drama får vi serveret en heftig dosis satirisk komedie.

Læs også Tilbage i (dyster) storform! Med sin fjerde sæson vender True Detective tilbage til sine mørke, dystopiske rødder.

Ud over Winslet og Schoenaerts finder vi en stjernebesætning bestående af Andrea Riseborough, Hugh Grant, Guillaume Gallienne og Martha Plimpton. Blandt de øvrige medvirkende er Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics og Pippa Haywood.

The Regime består af seks episoder og kommer hjem til dig om lidt under en måned.

Læs også Comeback kid? Repræsentanter for Yellowstone-superstjernen Costner bekræfter, at hovedrolleindehaveren er på udkig efter et comeback i rollen som John Dutton.
The Regime. (Foto: HBO Max)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Scroll to Top