Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Iron Sky er tilbage

I 2012 fandt vi ud af, at der bor nazister på månen. Om kort tid vil vi opdage, at Hitler er en øgle og bor i Jordens indre!

Skrevet af / 07/11/2014 - 17:44
Iron Sky er tilbage

Iron Sky blev skabt af to vanvittige finner, som finansierede filmen via crowdfunding. Det tog over seks år at indsamle de nødvendige 40 millioner, men da filmen endelig kom i 2012, blev den en stor succes.

Og nu er de to galninge i gang igen. Efterfølgeren til Iron Sky kommer til at hedde Iron Sky The Coming Race og skal atter engang baseres på crowdfunding. I første omgang via Indiegogo, hvor filmmagerne vil indsamle en halv million dollars til såkaldt pre-production.

20141105104112-juliste-igg

Den nye Iron Sky-film kombinerer den første films skøre nazi-univers med Jurassic Park og Indiana Jonas og sender seerne 20 år frem i tiden til et tidspunkt efter en verdensomspændende atomkrig har ødelagt Jorden og hele menneskeheden er flyttet op til nazisternes base på Månen. Men gemt under Jordens overflade finder vi en hel verden, som stadig er befolket af dinosaurere samt en race af øgleskabninger, anført af selveste Adolf Hitler, som vil udslette menneskeheden og overtage planeten.

Hvis du er interesseret i at medfinansiere filmen kan du gøre det her.

Den første teaser-trailer kan du se herunder:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

0
Scroll to Top