Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er traileren til ny, dansk Star Wars-film

I er det May the 4th, altså international Star Wars Day. I den anledning er der kommet en trailer til danske Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale.

Skrevet af / 04/05/2020 - 16:07
Her er traileren til ny, dansk Star Wars-film

I Danmark bor en Star Wars-fan, der går lidt mere op i de populære film end de fleste. Faktisk går Shahbaz Sarwar, som han hedder, SÅ meget op i Star Wars, at han sammen med 300 andre frivillige i løbet af de sidste fire år har arbejdet på at skrive og instruere en fan-produceret Star Wars-film, som har fået navnet Shrouded Destiny.

I anledningen af den internationale Star Wars Day, som jo er i dag (May the 4th), er der nu blevet udgivet en to minutter lang trailer for filmen. Den kan du se nederst i artiklen.

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale bliver produceret i Danmark. Det samlede budget har været på omkring 600.000 kroner.

Selvom filmen er et rent fan-projekt og altså ikke har noget med Disney eller de officielle Star Wars-film at gøre, spiller den danske skuespiller Lars Mikkelsen alligevel en hovedrolle i filmen som Jedi Master Okana Vidai.

Filmen har desværre ikke nogen premieredato, men ifølge det danske tech-medie Input, som har talt med Shahbaz Sarwar, er målet, at filmen skal komme i år. Lige nu er filmen i postproduktion, hvilket forventes at tage et halvt år.

“Men det er jo med forbehold for, hvordan det går for filmbranchen i disse krævende tider på grund af coronavirussen,” siger Shahbaz Sarwar til Input.

Lars Mikkelsen, bror til Mads Mikkelsen som faktisk var med i den rigtige Star Wars-film Rogue One, spiller en hovedrolle i Shrouded Destiny.

Shahbaz Sarwar spiller selv med i filmen som dusørjægeren Tulek. Filmen bliver 45 minutter lang. Den har sin egen Facebook-side, som du kan følge her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top