Search
Generic filters

Her er traileren til ny, dansk Star Wars-film

I er det May the 4th, altså international Star Wars Day. I den anledning er der kommet en trailer til danske Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale.

I Danmark bor en Star Wars-fan, der går lidt mere op i de populære film end de fleste. Faktisk går Shahbaz Sarwar, som han hedder, SÅ meget op i Star Wars, at han sammen med 300 andre frivillige i løbet af de sidste fire år har arbejdet på at skrive og instruere en fan-produceret Star Wars-film, som har fået navnet Shrouded Destiny.

I anledningen af den internationale Star Wars Day, som jo er i dag (May the 4th), er der nu blevet udgivet en to minutter lang trailer for filmen. Den kan du se nederst i artiklen.

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale bliver produceret i Danmark. Det samlede budget har været på omkring 600.000 kroner.

Selvom filmen er et rent fan-projekt og altså ikke har noget med Disney eller de officielle Star Wars-film at gøre, spiller den danske skuespiller Lars Mikkelsen alligevel en hovedrolle i filmen som Jedi Master Okana Vidai.

Filmen har desværre ikke nogen premieredato, men ifølge det danske tech-medie Input, som har talt med Shahbaz Sarwar, er målet, at filmen skal komme i år. Lige nu er filmen i postproduktion, hvilket forventes at tage et halvt år.

“Men det er jo med forbehold for, hvordan det går for filmbranchen i disse krævende tider på grund af coronavirussen,” siger Shahbaz Sarwar til Input.

Lars Mikkelsen, bror til Mads Mikkelsen som faktisk var med i den rigtige Star Wars-film Rogue One, spiller en hovedrolle i Shrouded Destiny.

Shahbaz Sarwar spiller selv med i filmen som dusørjægeren Tulek. Filmen bliver 45 minutter lang. Den har sin egen Facebook-side, som du kan følge her.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link