TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er traileren til Ender’s Game

Årets helt store sci-fi brag af en film får verdenspremiere til november. Nu kan du se den første trailer.

forfatter
Publiceret 08/05/2013 - 16:03

Ender’s Game, eller Enders Strategi, som bogen hedder på dansk, er en af de helt store klassikere inden for science fiction genren. Kort og godt handler historien om, at menneskeheden risikerer total udslettelse på grund af en voldsom krig med en race af insektlignende væsener kaldet “summerne”.

Fortællingens hovedperson, Ender Wiggin, er en ung dreng, der bliver betragtet som et militært geni og bliver trænet og oplært til at redde menneskeheden.

Bogen udkom i 1985, og efter mange år kommer nu endelig en filmatisering af værket, som har en stor og meget loyal fanskare. Det store spørgsmål er så, om de mange fans bliver skuffede over traileren, som tydelig viser, at filmen på mange måder afviger fra bogen. Blandt andet er Ender i bogen en lille dreng på kun seks år, da historien starter, mens man i filmen har valgt at gøre ham til en noget ældre teenager.

Læs også: Ender’s Game er på vej

Ender spilles af Asa Butterfield, som tidligere har spillet hovedrollen i filmen Hugo, og sammen med ham på rollelisten står blandt andet Harrison Ford, Ben Kingsley og den unge pige Hailee Steinfeld, som filmfans vil kunne huske for sin hovedrolle i filmen True Grit.

Ender’s Game er instrueret af Gavin Hood, som tidligere har instrueret X-Men Origins: Wolverine.

Filmens første trailer blev offentliggjort i går, og du kan se den her:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Se den nye Avatar-trailer Nu er teaser-traileren til James Camerons længe ventede (?) fortsættelse af megasuccesen Avatar her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend