Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Her er traileren til Ender’s Game

Årets helt store sci-fi brag af en film får verdenspremiere til november. Nu kan du se den første trailer.

Skrevet af / 08/05/2013 - 16:03
Her er traileren til Ender’s Game

Ender’s Game, eller Enders Strategi, som bogen hedder på dansk, er en af de helt store klassikere inden for science fiction genren. Kort og godt handler historien om, at menneskeheden risikerer total udslettelse på grund af en voldsom krig med en race af insektlignende væsener kaldet “summerne”.

Fortællingens hovedperson, Ender Wiggin, er en ung dreng, der bliver betragtet som et militært geni og bliver trænet og oplært til at redde menneskeheden.

Bogen udkom i 1985, og efter mange år kommer nu endelig en filmatisering af værket, som har en stor og meget loyal fanskare. Det store spørgsmål er så, om de mange fans bliver skuffede over traileren, som tydelig viser, at filmen på mange måder afviger fra bogen. Blandt andet er Ender i bogen en lille dreng på kun seks år, da historien starter, mens man i filmen har valgt at gøre ham til en noget ældre teenager.

Læs også: Ender’s Game er på vej

Ender spilles af Asa Butterfield, som tidligere har spillet hovedrollen i filmen Hugo, og sammen med ham på rollelisten står blandt andet Harrison Ford, Ben Kingsley og den unge pige Hailee Steinfeld, som filmfans vil kunne huske for sin hovedrolle i filmen True Grit.

Ender’s Game er instrueret af Gavin Hood, som tidligere har instrueret X-Men Origins: Wolverine.

Filmens første trailer blev offentliggjort i går, og du kan se den her:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top