Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

HBO raser over kæmpe læk

Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.

Skrevet af / 14/08/2022 - 15:13
HBO raser over kæmpe læk

Den 21. august er premieredatoen for den længe ventede Game of Thrones-prequel, House of the Dragon. Men indtil for få dage siden kunne man læse hele plottet – i detaljer for hver enkelt afsnit af serien – på det sociale netværk Reddit.

Læs også NY trailer - House of the Dragon! HBO har udsendt den første officielle trailer til den kommende Game of Thrones prequel-serie.

Lækken blev i første omgang publiceret af en bruger ved navn hotdleaks under overskriften “Leaked plot summary for every episode of House of the Dragon” i en såkaldt Subreddit ved navn /r/freefolk.

Der var åbenbart flere brugere, som i kommentarfeltet var skeptiske overfor de lækkede oplysningers autenticitet, men HBO sørgede ironisk nok hurtigt for at bekræfte indholdets rigtighed.

Læs også Nu er der sat dato på GoT-prequel Den længe ventede Game of Thrones-prequel kommer til efteråret.

Først slettede Reddit simpelthen brugerens konto, men vedkommende oprettede en ny konto – hotdleak2 – og fortsatte med at publicere oplysninger om den kommende serie. Men efter kort tid var også denne konto – og alt indholdet fra de pågældende posts – forsvundet fra Reddit, og websiden TorrentFreak kunne offentliggøre korrespondence fra HBO, der anmoder United States District Court Northern District of California om at udstede, hvad der svarer til et fogedforbud mod Reddit. Retsdokumenterne kan du se her, her og her.

Det var altså ikke Reddit, som på egne vegne besluttede sig for at slette brugerkonti og den omfangsrige læk. Snarere reagerede det sociale medie på HBO’s trusler, hvilket altså mere eller mindre bekræfter lækkens rigtighed.

Ifølge retsdokumenterne forsøger HBO nu at tvinge Reddit til at afsløre identiteten på den bruger, som stod bag lækken.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top