Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Godfather-trilogien kommer på 4K Blu-ray

Den remasterede 4K-version af Francis Ford Coppolas gangsterfilmklassiker udkommer den 21. marts.

Skrevet af / 24/01/2022 - 14:26
Godfather-trilogien kommer på 4K Blu-ray

Godfather-trilogien er filmklassikere, som de fleste filmentusiaster med respekt for sig selv stadig har stående på hylden, ofte i både DVD- og Blu-ray-version. Nu bliver det snart muligt at se Corleone-familien igen, denne gang i funklende 4K HDR-kvalitet!

 

The Godfather Trilogy 4K Blu ray box e1642590550848

The Godfather Trilogy (4K Blu-ray)

Instruktør Francis Ford Coppola har selv været involveret i restaureringen, en omstændelig proces, der efter sigende har taget tre år. Der skal være brugt tusindvis af timer på farvekorrektion for at sikre, at filmene ser rigtigt ud i 4K-opløsning og HDR (High Dynamic Range). De bliver tilgængelige i både Dolby Vision- og HDR10-format.

Derimod ser der ikke ud til at være gjort noget særligt ved lyden: Lydformatet er stadig 5.1 Dolby Surround, som vi husker det fra Blu-ray-versionen – altså ingen Atmos 3D-lyd.

Læs også The Godfather fylder 40 Det er kun to år siden, Paramount udgav BD-boksen med The Godfather – The Coppola Restoration, og med 40 års udgaven tager de filmbokse til et nyt niveau! Klassikerne er lige så gode som før, men indpakningen er i en liga for sig.

Trilogien kommer i en samleboks, som både indeholder de tre film og Coppolas omredigerede udgave af The Godfather 3. Desuden bliver vi lovet masser af ekstramateriale.

Derudover kommer der en Special Limited Edition-samleboks, som også indeholder tre billedtryk og en bog, der er eksklusiv for denne udgave.

The Godfather Trilogy 4K Blu ray 2048x1152 1

Hvad med streaming?

Paramount Pictures, som ejer rettighederne til filmene, har endnu ikke meddelt, om den remasterede version af trilogien også vil blive tilgængelig via streaming. HD-versionen kan i øjeblikket streames på HBO Max. Skulle 4K-versionen dukke op i fremtiden, er det nærliggende at tro, at det sker på Paramount+.

TGF50 Dom Online 1 Sheet Dolby V9
Godfather-filmene kommer i remastered 4K Blu-ray-version, som udkommer den 21. marts i anledning af den første films 50 års jubilæum. (Foto: Paramount Pictures)

Pris og tilgængelighed

The Godfather Trilogy og The Godfather Trilogy: Special Limited Edition udkommer den 21. marts, men kan forudbestilles på bl.a. CDON. Prisen er henholdsvis 899 og 1.099 kroner.

Se traileren til 4K-versionen nedenfor!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

0
Scroll to Top