Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Erotisk thriller med Ben Affleck og Ana de Armas

Med Deep Water gør Adrian Lyne erotisk film-comeback på Amazon Prime.

Skrevet af / 12/03/2022 - 23:01
Erotisk thriller med Ben Affleck og Ana de Armas

Med Ben Affleck og Ana de Armas i hovedrollerne kommer der snart en ny erotisk thriller fra selveste Adrian Lyne på Amazon Prime Video.

Deep Water handler om det velhavende New Orleans-par Vic (Affleck) og Melinda Van Allen (de Armas), hvis ægteskab i den grad bliver sat på prøve i en eskalerende hvirvelvind af jalousi, mistillid og forbitrelse.

Efterhånden som deres gensidige provokationer og psykologiske krigsførelse når nye højder, ændres situationen til en livsfarlig katten-efter-musen-leg, og Melindas elsker forsvinder sporløst. Hvor langt er en person villig til at gå for kærligheden?

Manuskriptet er baseret på en roman af samme navn af Patricia Highsmith.

Læs også Uerotisk flop Lad dig ikke forføre af filmselskabets løfte om en “erotisk thriller”. The Voyeurs minder mere om en impotent blotter.

Instruktøren af den nervepirrende thriller er Adrian Lyne, der bl.a. stod bag de erotiske film 9½ uge, Farligt begær, Et frækt tilbud og Unfaithful, så det er en genre, han burde mestre.

Deep Water er hans første film siden 2002.

Deep Water 5 Deep Water 12 Deep Water 8 Deep Water 3 Deep Water 9 Deep Water 7 Deep Water 2 Deep Water 10a Deep Water 4 Deep Water 11
<
>
Deep Water (Foto: Prime Video)

Hovedrollerne beklædes af Ben Affleck (Argo, The Tender Bar) og Ana de Armas (Blade Runner 2049, No Time to Die), og de suppleres af Jacob Elordi (Euphoria), Tracy Letts, Rachel Blanchard, Dash Mihok, Lil Rel Howery, Finn Wittrock og Kristen Connolly.

Deep Water får premiere på Amazon Prime Video den 18. marts.

Deep Water 1
(Foto: Amazon Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Lyd & Billede
Scroll to Top