TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disney+ ramt af corona-forsinkelser

Disney+ kommer alligevel ikke til Danmark til sommer. I stedet lanceres tjenesten først i september. Flere serier forsinkes.

forfatter
Publiceret 06/05/2020 - 09:14

Havde du glædet dig til at se den nye Star Wars-serie The Mandalorian her til sommer, så må du desværre væbne dig med tålmodighed.

I januar måned bekræftede Disney ellers, at streaming-tjenesten – inklusive nye serier som The Mandalorian og Falcon and the Winter Soldier – ville blive lanceret i alle de nordiske lande til sommer.

Men i forbindelse med offentliggørelsen af Disney-koncernens seneste regnskab er det blevet meddelt, at planerne er blevet ændret. Det skriver CNET og nyhedsbureauet Ritzau.

CNET skriver, at de nordiske lande først får adgang til tjenesten fra september sammen med Belgien, Luxembourg og Portugal.

Disneys streaming-tjenester kommer til at koste godt 52 kroner per måned. (Foto: Disney)

Corona-ramte serier

Også produktionen af film og tv-serier er ramt af forsinkelser.

Førnævnte Marvel-serie, Falcon and the Winter Soldier, skulle have haft premiere i august, men ifølge CNET har Disney på grund af coronakrisen måttet udskyde produktionen på ubestemt tid. Det gælder også anden sæson af The Mandalorian.

Til gengæld betyder krisen, at Disney lader film få hurtigere premiere på streaming-tjenesten. Første film i rækken er Artemis Fowl, som skulle have haft amerikansk biografpremiere d. 29. maj. Nu hvor alle biografer er lukkede, får filmen i stedet premiere direkte på Disney+ d. 12. juni.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dokumentar om norske Karpe på Viaplay Fra i dag kan du se den anmelderroste Karpe-dokumentar 'Væg Væg Væg' på Viaplay.
Vi vil have Shaman Durek som konge! Netflix har kogt en pinlig, til tider amatøragtig, gang sødsuppe på historien om det norske kronprinspar.
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend