Search
Generic filters

Disney+ ramt af corona-forsinkelser

Disney+ kommer alligevel ikke til Danmark til sommer. I stedet lanceres tjenesten først i september. Flere serier forsinkes.

Havde du glædet dig til at se den nye Star Wars-serie The Mandalorian her til sommer, så må du desværre væbne dig med tålmodighed.

I januar måned bekræftede Disney ellers, at streaming-tjenesten – inklusive nye serier som The Mandalorian og Falcon and the Winter Soldier – ville blive lanceret i alle de nordiske lande til sommer.

Men i forbindelse med offentliggørelsen af Disney-koncernens seneste regnskab er det blevet meddelt, at planerne er blevet ændret. Det skriver CNET og nyhedsbureauet Ritzau.

CNET skriver, at de nordiske lande først får adgang til tjenesten fra september sammen med Belgien, Luxembourg og Portugal.

Disneys streaming-tjenester kommer til at koste godt 52 kroner per måned. (Foto: Disney)

Corona-ramte serier

Også produktionen af film og tv-serier er ramt af forsinkelser.

Førnævnte Marvel-serie, Falcon and the Winter Soldier, skulle have haft premiere i august, men ifølge CNET har Disney på grund af coronakrisen måttet udskyde produktionen på ubestemt tid. Det gælder også anden sæson af The Mandalorian.

Til gengæld betyder krisen, at Disney lader film få hurtigere premiere på streaming-tjenesten. Første film i rækken er Artemis Fowl, som skulle have haft amerikansk biografpremiere d. 29. maj. Nu hvor alle biografer er lukkede, får filmen i stedet premiere direkte på Disney+ d. 12. juni.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.