Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney+ – nu kommer Avatar 2

Nu kan du snart streame James Camerons Avatar: The Way of Water på Disney+.

Skrevet af / 01/06/2023 - 18:32
Disney+ – nu kommer Avatar 2

Få film har haft så lang og hård en fødsel som opfølgeren til kompromisløse James Camerons Avatar fra 2009.

Hele 13 år og mange milliarder senere kunne publikum endelig i 2022 strømme til biograferne for at opleve Avatar: The Way of Water. Og Cameron havde brugt tiden godt.

Visuelt var opfølgeren endnu mere fortryllende end den oprindelige, og selve handlingen mere engagerende – selv om det ikke ligefrem var Pulitzer-materiale, og handlingen var lidt skabelonagtig og let forudsigelig.

Læs også Camerons dårskab? Avatar 2 er ikke en film, jeg har gået og længtes efter, men James Cameron kan overraske, og han behersker absolut fortsat kunsten at underholde.

Sidste gang gik der lang tid, før man kunne få filmen på Blu-ray, men i dagens streamingmarked er der heftig kamp om kundernes gunst (og kreditkort). Og Avatar 2 vil garanteret trække nye abonnenter til Disneys streamingunivers.

Allerede den 7. juni kan du streame eventyr-eposet på Disney+.

 

Af andre højdepunkter på Disney+ i årets første sommermåned vil vi fremhæve den nye Marvel-serie Secret Invasion med legenden Samuel L. Jackson i hovedrollen.

I Secret Invasion, som foregår i nutidens MCU (Marvel Cinematic Universe), hører Nick Fury (Jackson) om en hemmelig invasion af Jorden, af en fraktion af Skrulls, som kan skifte form. Fury slutter sig til sine allierede, som bl.a. inkluderer Everett Ross, Maria Hill og skrullen Talos, som har skabt sig et liv på Jorden. Sammen havner de i et kapløb mod tiden for at hindre en nært forestående skrull-invasion og redde menneskeheden.

Streamingpremiere den 21. juni.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

Scroll to Top