Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney giver et smugkig på den nye TRON: Ares-film

Den tredje spillefilm i TRON-serien kommer i biograferne i 2025.

Skrevet af / 01/03/2024 - 10:15
Disney giver et smugkig på den nye TRON: Ares-film

I går aftes frigav Disney et smugkig på TRON: Ares, den tredje film i TRON-serien. Produktionen af filmen begyndte i januar i Vancouver og er planlagt til at få premiere i 2025.

TRON: Ares er efterfølgeren til science fiction-klassikeren TRON fra 1982 og blockbusteren TRON: Legacy fra 2010.

Smugkig på TRON: Ares

Disney holder kortene tæt ind til kroppen indtil videre, men har givet os et smugkig på, hvad der sandsynligvis bliver en af hovedpersonerne i filmen:

(Foto: Disney)

Handlingen i TRON: Ares følger et meget sofistikeret computerprogram, Ares, som sendes fra den digitale verden til den virkelige verden på en farlig mission, der markerer menneskehedens første møde med AI-væsener.

TRON: Ares er instrueret af den norske instruktør Joachim Rønning, som bl.a. har lavet Pirates of the Caribbean, Kon-Tiki og Max Manus. Han udtaler:

Jeg er begejstret for at være en del af TRON-serien og bringe denne nye film til fans over hele verden. TRON: Ares bygger videre på arven af banebrydende design, teknologi og historiefortælling. Nu mere end nogensinde føles det som det rigtige tidspunkt at vende tilbage til “The Grid”.

I filmen medvirker blandt andre Jared Leto, som også har været med til at producere filmen. Derudover finder vi navne som Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan og Gillian Anderson.

Udover Leto er Sean Bailey, Jeffrey Silver, Justin Springer, Jared Leto, Emma Ludbrook og Steven Lisberger også blandt producenterne, med Russell Allen som executive producer.

Hvem der står bag filmmusikken til Tron: Ares er i øjeblikket ukendt. Måske vil Daft Punk gentage succesen fra TRON: Legacy, eller måske bliver det en helt anden kunstner?

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top