TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disney+ afslører ny trailer for ‘Andor’

Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.

forfatter
Publiceret 02/08/2022 - 11:55

Fra skaberne af Rogue One: A Star Wars Story får vi snart fornøjelsen af en ny Star Wars-serie på Disney+. Den 21. september kommer de første tre af i alt 12 afsnit, der udgør serien Andor.

Ifølge Disney+ skal serien “udforske et nyt perspektiv på Star Wars-galaksen.” Handlingen fokuserer på Cassian Andors forsøg på at gøre en forskel i det spirende oprør mod Imperiet.

Andor poster
Den første officielle plakat for den kommende Star Wars-serie. (Foto: Disney+)

“Det er en æra fyldt med fare, bedrag og intriger, hvor Cassian vil gå ind på den vej, der ender med at gøre ham til en oprørshelt,” skriver Disney+ i en pressemeddelelse om serien.

Diego Luna vender tilbage som Cassian Andor og får selskab af de medvirkende Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller og Fiona Shaw. Producenter er Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna og Michelle Rejwan. Tony Gilroy er også skaberen og showrunner.

Se den nye trailer herunder:

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend