TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disney+ afslører ny trailer for ‘Andor’

Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.

forfatter
Publiceret 02/08/2022 - 11:55

Fra skaberne af Rogue One: A Star Wars Story får vi snart fornøjelsen af en ny Star Wars-serie på Disney+. Den 21. september kommer de første tre af i alt 12 afsnit, der udgør serien Andor.

Ifølge Disney+ skal serien “udforske et nyt perspektiv på Star Wars-galaksen.” Handlingen fokuserer på Cassian Andors forsøg på at gøre en forskel i det spirende oprør mod Imperiet.

Andor poster
Den første officielle plakat for den kommende Star Wars-serie. (Foto: Disney+)

“Det er en æra fyldt med fare, bedrag og intriger, hvor Cassian vil gå ind på den vej, der ender med at gøre ham til en oprørshelt,” skriver Disney+ i en pressemeddelelse om serien.

Diego Luna vender tilbage som Cassian Andor og får selskab af de medvirkende Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller og Fiona Shaw. Producenter er Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna og Michelle Rejwan. Tony Gilroy er også skaberen og showrunner.

Se den nye trailer herunder:

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Se Havfruen genopstå! Endnu en live-spillefilm fra Walt Disneys righoldige skattekiste af animation er på trapperne.
Solid retro-krimi fra HBO Max Anden sæson om den klassiske L.A.-detektiv har fundet formen og stilen.
And the Oscar goes to ... Ruben Östlund modtog i januar tre anerkendende nominerings-nik fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I nat gik han (og resten af de nordiske nominerede) slukørede hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annoncerer premieredatoen for endnu en dansk originalserie.
Tillykke med kampdagen, kvinder! Vi fejrer kvindernes internationale kampdag - og giver dig i dagens anledning nogle gode tips til fabelagtige serier og film med stærke kvinder!
Følg Lyd & Billede