TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Disney+ afslører ny trailer for ‘Andor’

Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.

forfatter
Publiceret 02/08/2022 - 11:55

Fra skaberne af Rogue One: A Star Wars Story får vi snart fornøjelsen af en ny Star Wars-serie på Disney+. Den 21. september kommer de første tre af i alt 12 afsnit, der udgør serien Andor.

Ifølge Disney+ skal serien “udforske et nyt perspektiv på Star Wars-galaksen.” Handlingen fokuserer på Cassian Andors forsøg på at gøre en forskel i det spirende oprør mod Imperiet.

Andor poster
Den første officielle plakat for den kommende Star Wars-serie. (Foto: Disney+)

“Det er en æra fyldt med fare, bedrag og intriger, hvor Cassian vil gå ind på den vej, der ender med at gøre ham til en oprørshelt,” skriver Disney+ i en pressemeddelelse om serien.

Diego Luna vender tilbage som Cassian Andor og får selskab af de medvirkende Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller og Fiona Shaw. Producenter er Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna og Michelle Rejwan. Tony Gilroy er også skaberen og showrunner.

Se den nye trailer herunder:

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Følg Lyd & Billede