TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Corona-koncert med Springsteen, Halsey og Bon Jovi

Savner du også fede koncertoplevelser? I aften kan du se en live-koncert derhjemme med bl.a. selveste The Boss.

forfatter
Publiceret 22/04/2020 - 17:35

(OPDATERET)

Efter at næsten hele den vestlige verden (med undtagelse af Sverige) har været i de facto lockdown de sidste fem til otte uger, har det været særdeles magert med kulturoplevelser. Og ja, vi savner det!

Der er sat en effektiv stopper for store forsamlinger, biografer, teatre og koncerter for at begrænse spredningen af den satans coronavirus.

Men som man siger: Nød lærer nøgen kvinde at spinde. Kreativiteten er blomstret i kulturlivet, og musiker efter musiker har de seneste uger budt på musikalske godbidder fra egen stue/soveværelse, bl.a. Amy Macdonald og Luke Elliot.

 

Senest var det den storslåede (omend ikke ligefrem kritikerroste) One World: Together at Home, der gik i luften for tre dage siden med trækplastre som Billie Eilish, Rolling Stones, Lady Gaga, Elton John, Sheryl Crow og Paul McCartney.

I aften kan man se en lidt mere “lokal” variant, hvor musikere, kunstnere og TV-personligheder fra New Jersey samler penge ind til corona-ofre og frontlinjepersonale i The Garden State, som den også kaldes.

New York og New Jersey er blandt de områder, der er hårdest ramt af coronavirus, så i aften trommer en række “indfødte” en støttekoncert sammen – live fra egne stuer – under navnet Jersey 4 Jersey. Blandt de musikalske indslag er Bruce Springsteen, Halsey, Jon Bon Jovi, Tony Bennett og SZA, og det hele holdes sammen (med en god portion humor) af legenden Jon Stewart.

Du kan bl.a. se programmet via Apple Music, Apple TV-app’en eller SiriusXM E Street Radio. Tune in!

OPDATERING 23.04.2020: Her kan du se et indslag fra nattens koncert:

 

Læs mere her

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Følg Lyd & Billede