Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Corona-koncert med Springsteen, Halsey og Bon Jovi

Savner du også fede koncertoplevelser? I aften kan du se en live-koncert derhjemme med bl.a. selveste The Boss.

Skrevet af / 22/04/2020 - 17:35
Corona-koncert med Springsteen, Halsey og Bon Jovi

(OPDATERET)

Efter at næsten hele den vestlige verden (med undtagelse af Sverige) har været i de facto lockdown de sidste fem til otte uger, har det været særdeles magert med kulturoplevelser. Og ja, vi savner det!

Der er sat en effektiv stopper for store forsamlinger, biografer, teatre og koncerter for at begrænse spredningen af den satans coronavirus.

Men som man siger: Nød lærer nøgen kvinde at spinde. Kreativiteten er blomstret i kulturlivet, og musiker efter musiker har de seneste uger budt på musikalske godbidder fra egen stue/soveværelse, bl.a. Amy Macdonald og Luke Elliot.

 

Senest var det den storslåede (omend ikke ligefrem kritikerroste) One World: Together at Home, der gik i luften for tre dage siden med trækplastre som Billie Eilish, Rolling Stones, Lady Gaga, Elton John, Sheryl Crow og Paul McCartney.

I aften kan man se en lidt mere “lokal” variant, hvor musikere, kunstnere og TV-personligheder fra New Jersey samler penge ind til corona-ofre og frontlinjepersonale i The Garden State, som den også kaldes.

New York og New Jersey er blandt de områder, der er hårdest ramt af coronavirus, så i aften trommer en række “indfødte” en støttekoncert sammen – live fra egne stuer – under navnet Jersey 4 Jersey. Blandt de musikalske indslag er Bruce Springsteen, Halsey, Jon Bon Jovi, Tony Bennett og SZA, og det hele holdes sammen (med en god portion humor) af legenden Jon Stewart.

Du kan bl.a. se programmet via Apple Music, Apple TV-app’en eller SiriusXM E Street Radio. Tune in!

OPDATERING 23.04.2020: Her kan du se et indslag fra nattens koncert:

 

Læs mere her

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top