Game Of Thrones sæson 6

Bran Stark spreder yderligere usikkerhed om Jon Snows skæbne, nu hvor HBO udsender sin første teaser til den sjette sæson af "Game of Thrones".
forfatter

I april får sjette sæson af “Game of Thrones” premiere. Og det store spørgsmål er, hvad der skete med Jon Snow (Kit Harrington), efter at han fik fjorten sværd drevet ind i maveregionen mod slutningen af ​​forrige sæson.

Næstyngste søn af Stark-familien, Bran Stark (Isaac H. Wright) vender naturligvis tilbage i den kommende sæson. Efter at han blev kidnappet af spøgelser i den fjerde sæson, har vi ikke set antydningen af ham. Han er synsk, og får æren af ​​af afslutte teaseren med et: “De har ingen idé om, hvad der vil ske.

Stemmen i starten af ​​traileren tilhører ingen andre end veteranen Max von Sydow, der i denne sæson spiller Bloodraven.

Foto: HBO
Bloodraven (Max von Sydow). Foto: HBO

Ellers får vi et gensyn med en række brutale drab i teaseren, herunder halshugningen af Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutale mord på Catelyn Stark, snothvalpen Olly, da han tager livet (?) Af Jon Snow, Joffrey, der lider giftdøden, samt Rob Starks sidste time. Derudover får vi et glimt af Arya Stark, da hun blindes.

Jon Snow - død eller levende? Foto: HBO
Jon Snow – død eller levende? Foto: HBO

Brans udsagn har en dobbelt betydning: I den kommende sæson kommer vi muligvis til at blive vidner til den store genrejsning for Stark-familien (måske anført af Jon Snow?). Og det faktum, at seerene denne gang ikke kender handlingen, da serien nu har overhalet bøgerne “A Song of Ice and Fire” af George RR Martin.

Foto: HBO
Foto: HBO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.