Game Of Thrones sæson 6

Bran Stark spreder yderligere usikkerhed om Jon Snows skæbne, nu hvor HBO udsender sin første teaser til den sjette sæson af "Game of Thrones".
Annonce
Annonce
forfatter

I april får sjette sæson af “Game of Thrones” premiere. Og det store spørgsmål er, hvad der skete med Jon Snow (Kit Harrington), efter at han fik fjorten sværd drevet ind i maveregionen mod slutningen af ​​forrige sæson.

Næstyngste søn af Stark-familien, Bran Stark (Isaac H. Wright) vender naturligvis tilbage i den kommende sæson. Efter at han blev kidnappet af spøgelser i den fjerde sæson, har vi ikke set antydningen af ham. Han er synsk, og får æren af ​​af afslutte teaseren med et: “De har ingen idé om, hvad der vil ske.

Stemmen i starten af ​​traileren tilhører ingen andre end veteranen Max von Sydow, der i denne sæson spiller Bloodraven.

Foto: HBO
Bloodraven (Max von Sydow). Foto: HBO

Ellers får vi et gensyn med en række brutale drab i teaseren, herunder halshugningen af Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutale mord på Catelyn Stark, snothvalpen Olly, da han tager livet (?) Af Jon Snow, Joffrey, der lider giftdøden, samt Rob Starks sidste time. Derudover får vi et glimt af Arya Stark, da hun blindes.

Jon Snow - død eller levende? Foto: HBO
Jon Snow – død eller levende? Foto: HBO

Brans udsagn har en dobbelt betydning: I den kommende sæson kommer vi muligvis til at blive vidner til den store genrejsning for Stark-familien (måske anført af Jon Snow?). Og det faktum, at seerene denne gang ikke kender handlingen, da serien nu har overhalet bøgerne “A Song of Ice and Fire” af George RR Martin.

Foto: HBO
Foto: HBO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også

En graviditet, der går frygtelig galt, er ved at rive en ung familie i stykker.
Med Equinox leverer Netflix en af deres bedste nordiske produktioner hidtil.
11 dages juleferie i coronaens tegn, men hvad skal man se for at hygge sig og slappe af?
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Succesforfatteren bag “Bosch” udgiver ny serie på Netflix.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.
Hurtigere grafik, hurtigere CPU, hurtigere skærm.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.