Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Bond 24 får titlen “Spectre”

Den 24. film om James Bond får navnet "Spectre", og lanceres 23. oktober 2015 med bl.a. Monica Bellucci som Bond-pige.

Skrevet af / 04/12/2014 - 17:15
Bond 24 får titlen “Spectre”

På en pressekonference i legendariske Pinewood Studios i London kunne instruktør Sam Mendes i dag afsløre, at titlen på den 24. (officielle) film om Ian Flemings smokingklædte spion bliver “Spectre”.

Bond_24

Ægte Bond-fans har kendt til forbryderorganisationen “SPECTRE” lige siden “From Russia With Love”. Forkortelsen står for «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.” SPECTRE blev i sin tid ledet af Ernst Stavro Bloefeld, som med sit varemærke hvid-kat-på-skødet var med i følgende film: From Russia With Love, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty’s Secret Service, Diamonds Are Forever og For Your Eyes Only.

Den legendariske chef for "Spectre", Bloefeld (Donald Pleasence).
Den legendariske chef for “Spectre”, Bloefeld (Donald Pleasence).
Får vi Christoph Waltz at se som Bloefeld i "Spectre"?
Får vi Christoph Waltz at se som Bloefeld i “Spectre”?

Med “Skyfall” (2012) blev spionserien næsten rebootet med udskiftning af store dele af skuespiller-staben, herunder Q (Ben Whishaw), M (Ralph Fiennes) og Moneypenny (Naomie Harris). Desuden er alle Flemings bøger og noveller blevet filmatiseret, og derfor er fremtiden for verdens længst kørende serie relativt åben.

Léa Seydoux bliver en af filmens stærke kvinder.
Léa Seydoux bliver en af filmens stærke kvinder.

Optagelserne af “Spectre” vil ud over Pinewood Studios finde sted i bl.a. London, Rom, Mexico City, Tanger, Erfoud og i de østrigske alper. Blandt skuespillerne finder vi spændende navne som Christoph Waltz (Inglourious Basterds), Monica Belluci og Léa Seydoux.

Daniel Craig kommer tilbage i sin fjerde Bond-film.
Daniel Craig kommer tilbage i sin fjerde Bond-film.

Da Daniel Craig tog over som James Bond (“Casino Royale”, 2005) blev valget mødt med massiv kritik fra både publikum og filmkritikere. En blond Bond?! Men Craig har i en sådan grad fået kritikken til at forstumme og har indtil videre leveret to af de bedste Bond-film nogensinde og i øvrigt seriens to mest økonomisk lukrative film.

Vi ved endnu kun lidt om plottet i den nye film. Det eneste konkrete der kom ud af dagens pressemøde var, at James Bond (Daniel Craig) modtager en kryptisk besked fra fortiden, som sender ham på vej til at afdække en skrækindjagende organisation. Mens M kæmper en politisk kamp for at opretholde MI6’s eksistens afdækker Bond lag for lag det store bedrageri bag “SPECTRE”.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

0
Scroll to Top