TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bedre forældrekontrol på Netflix

Streaming-giganten udvider sit indhold til børn og gør det lettere at kontrollere det.

Netflix øger mængden af titler i børnesektionen, så familier får større valgmuligheder i disse tider, hvor man mere eller mindre er bundet til hjemmet.

Derfor får forældre også “de værktøjer, de har brug for, når de skal tage de rigtige beslutninger for deres familie”, siger Netflix. Det indebærer opdatering og forbedring af forskellige værktøjer baseret på tilbagemeldinger fra medlemmerne.

Forældre kan nu:

• Beskytte individuelle profiler med PIN-kode, så børn ikke kan bruge dem.

• Skræddersy børnenes Netflix-oplevelse ved at filtrere titler fra, der ikke er passende for deres aldersgruppe. Disse filtre er forskellige fra land til land og er baseret på lokale anbefalinger for at gøre dem mere intuitive.

• Fjerne individuelle serier eller film fra en profil. Med dette filter aktiveret vil den eller de blokerede film/serier vises ikke under den pågældende profil.

• Nemt se alle indstillinger for hver enkelt profil under Profil og Forældrekontrol i kontoindstillingerne.

• Se, hvad børnene har set med deres profil.

• Slå automatisk afspilning af næste episode fra for børneprofiler.

Værktøjerne er tilgængelige nu. Bare gå ind i kontoindstillingerne på din mobil, dit TV eller en hvilken som helst anden opkoblet enhed.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.