TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

5. sæson af The Handmaid’s Tale lige på trapperne

HBO Max har lige frigivet traileren til 5. sæson af The Handmaid's Tale.

forfatter
Publiceret 27/08/2022 - 21:20

Det er et stykke tid siden, vi har hørt noget til Margaret Atwoods dystopiske version af fremtidens USA, hvor et fanatisk religiøst patriarkat styrer det hele, undertrykker kvinder og systematisk voldtager (de få) frugtbare, der udnyttes som fødemaskiner. Eller som Donald Trump ville kalde det: En drømmeverden…

Nu varer det ikke ret meget længere før vi får et hårdt tiltrængt gensyn med Elisabeth Moss, i hovedrollen som oprørske June/Offred.

Læs også Rødhætte har fået nok! Det brutale liv i det moralsk forkvaklede USA fortsætter, idet June søger hævn.

HBO Max har lige frigivet den officielle trailer til 5.  sæson af The Handmaid’s Tale.

Den nye sæson får premiere den 15. september, på HBO Max i Norden.

I 5. sæson må June (Moss) leve med konsekvensene af det dramatiske drab på kommandør Waterford, samtidig med at hun kæmper med at definere hvem hun er, og hvad det er, hun vil opnå.

Gileads indflydelse bevæger sig langsomt men sikkert ind over Canadas grænser. Enken Serena (Yvonne Strahovski) forsøger at forbedre sin status i Toronto, mens kommandør Lawrence samarbejder med Nick og Aunt Lydia for at nå sit mål om at reformere Gilead og forøge sin magt.

June, Luke og Moira modarbejder Gilead på afstand, også for at redde og endelig genforenes med datteren Hannah.

The Handmaids Tale sesong 5 2
Yvonne Strahovski, “The Handmaids Tale”, i 5. sæson (Foto: HBO Max)

The Handmaid’s Tale er baseret på bestseller-romanen af Margaret Atwood, og handler om livet i det dystopiske Gilead, en totalitær og undertrykkende republik i dét, der engang var USA.

I hovedrollene ser vi Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel og Sam Jaeger.

5. sæson består af 10 episoder. Showrunner er, som hidtil, Bruce Miller.

Læs også Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Steamboat Willie Disney
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.! Fans af den tørt humoristiske og hårdtslående (men bløde indeni) Sly Stallone kan nu se frem til efterfølgeren.
Kokainsnifferne er tilbage! Hedonistene på Aker Brygge har mere heroin og viagra i pengeskabet!
Klar til sæson 2! Svampe-zombie-serien har virkelig ramt plet hos både publikum og kritikere - nu giver HBO Max grønt lys for sæson 2.
Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.
Den Sorte Panter kommer på Disney+! Nu kan du snart se den Oscar-nominerede Marvel-film på Disney+.
Følg Lyd & Billede