annonce

Farvel og tak

Kommentar:

Om ganske få dage er det skiftedag hos Lyd & Billede.

(Foto: Producent)
annonce

Efter næsten syv år på posten – først som chefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og efterfølgende som redaktør for dansk Lyd & Billede, da GEAR blev købt af vores nuværende udgiver – er det blevet tid for mig til at takke af og række stafetten videre.

Jeg kan glæde mig over, at der skal hele to personer til at afløse mig på posten. Ny redaktør bliver John Hvidlykke, som læsere af Lyd & Billede allerede kender som vidende og erfaren journalist med fokus på hi-fi og gadgets. John er faktisk den eneste uddannede journalist i Lyd & Billedes redaktion, og så har han været hi-fi nørd siden 70’erne. Han er den helt rigtige mand til at stå i spidsen for og repræsentere Lyd & Billede i de kommende år, og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke med opgaven.

Derudover har Lyd & Billede ansat journalist Mikael Hansen til at skrive om de stofområder, som jeg plejede at dække, når jeg havde tid til overs fra mine redaktøropgaver. Mikael var journalist på GEAR i en årrække, og inden da slog han sine folder på Gamereactor som gadgetekspert. Han kommer til at teste primært mobiltelefoner, tablets og computere, men mon ikke han også får sneget en spilkonsol eller en NAS ind i bladet i ny og næ? Ellers ville jeg kende ham dårligt.

Udover de små ændringer i den danske redaktion forbliver alt ved det gamle i Lyd & Billede-redaktionen. Vi har stadig Lasse, Geir og Audun på plads i Norge til at skrive om højttalere, hjemmebio, tv og foto, og ovre i Stockholm tester Jonas smartphones og hovedtelefoner, så det sprøjter. Så hvis du ikke er typen, der lægger mærke til, hvem der har skrevet de artikler, du læser, og læser du ikke denne leder, så vil du formentlig slet ikke opdage forandringen. Præcis sådan skal det være.

For mit eget vedkommende er der kun tilbage at sige farvel og tak. Til kollegerne, naturligvis, men først og fremmest til læserne. Det er jer, der har gjort det sjovt at lave det her blad i alle årene.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Flere modeller får desuden lyd fra Bowers & Wilkins.

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Nye super-grafikkort til sommer. Har Nvidia et nyt kort i ærmet til at modstå AMD?

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Begynd nedtællingen: Nu kommer Disney+ til Danmark!

Nu kommer OLED gaming-skærmene

Spilbranchen blæser indbrænding en lang march, når flere producenter lancerer 55 tommers OLED-skærme i 2020.