Kommentar:

Om ganske få dage er det skiftedag hos Lyd & Billede.
forfatter

Efter næsten syv år på posten – først som chefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og efterfølgende som redaktør for dansk Lyd & Billede, da GEAR blev købt af vores nuværende udgiver – er det blevet tid for mig til at takke af og række stafetten videre.

Jeg kan glæde mig over, at der skal hele to personer til at afløse mig på posten. Ny redaktør bliver John Hvidlykke, som læsere af Lyd & Billede allerede kender som vidende og erfaren journalist med fokus på hi-fi og gadgets. John er faktisk den eneste uddannede journalist i Lyd & Billedes redaktion, og så har han været hi-fi nørd siden 70’erne. Han er den helt rigtige mand til at stå i spidsen for og repræsentere Lyd & Billede i de kommende år, og jeg ønsker ham alt muligt held og lykke med opgaven.

Derudover har Lyd & Billede ansat journalist Mikael Hansen til at skrive om de stofområder, som jeg plejede at dække, når jeg havde tid til overs fra mine redaktøropgaver. Mikael var journalist på GEAR i en årrække, og inden da slog han sine folder på Gamereactor som gadgetekspert. Han kommer til at teste primært mobiltelefoner, tablets og computere, men mon ikke han også får sneget en spilkonsol eller en NAS ind i bladet i ny og næ? Ellers ville jeg kende ham dårligt.

Udover de små ændringer i den danske redaktion forbliver alt ved det gamle i Lyd & Billede-redaktionen. Vi har stadig Lasse, Geir og Audun på plads i Norge til at skrive om højttalere, hjemmebio, tv og foto, og ovre i Stockholm tester Jonas smartphones og hovedtelefoner, så det sprøjter. Så hvis du ikke er typen, der lægger mærke til, hvem der har skrevet de artikler, du læser, og læser du ikke denne leder, så vil du formentlig slet ikke opdage forandringen. Præcis sådan skal det være.

For mit eget vedkommende er der kun tilbage at sige farvel og tak. Til kollegerne, naturligvis, men først og fremmest til læserne. Det er jer, der har gjort det sjovt at lave det her blad i alle årene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.