Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sådan vil Lenovo definere helt ny produktkategori

Lenovos foldbare PC, ThinkPad X1 Fold, nu endelig i butikkerne. Og den er dyr!

Skrevet af / 02/11/2023 - 12:20
Sådan vil Lenovo definere helt ny produktkategori

Lenovos ThinkPad X1 Fold med foldbar 16″ skærm er endelig lanceret. Udviklingsprocessen har involveret intens feedback fra beta-testere, som har bidraget til flere forbedringer og optimeringer.

Da ThinkPad X1 Fold blev vist på IFA-messen sidste år, vakte den opsigt, og det var egentlig meningen, at den foldbare PC skulle have været tilgængelig i butikkerne allerede i 2022. Men efterfølgende har Lenovo arbejdet på at forbedre forskellige funktioner baseret på beta-testernes feedback, og det blev besluttet at udskyde lanceringen.

Læs også Lenovo lancerer ny foldbar bærbar på 16 tommer To år efter den første foldbare computer kom på markedet, er Lenovo nu klar med en opfølger til X1 Fold. Den nye model byder blandt andet på en større skærm og slankere krop.

Bl.a. er kameraets funktionalitet blevet justeret for at forbedre brugeroplevelsen på flere kommunikationsplatforme, herunder Microsoft Teams. Derudover er der blevet rettet i USB-funktionaliteten for at optimere tilslutningen af eksterne skærme eller docks.

ThinkPad X1 Fold indeholder desuden forbedret lyd- og mikrofonfunktionalitet. Og brugere, der er fortrolige med TrackPoint, vil bemærke forbedringer, der sikrer en jævnere brugeroplevelse.

Lenovo ThinkPad X1 Fold
(Foto: Lenovo)

På hardware-siden er der foretaget en række tilpasninger. Blandt andet er overfladen blevet opdateret, og der er lagt vægt på produktets pålidelighed, hvilket understreges af den Mil Spec 810H-testning, som ThinkPad X1 Fold har gennemgået. Desuden er der implementeret termiske opdateringer for at sikre optimal ydelse.

ThinkPad X1 Fold kommer som nævnt med en foldbar OLED-skærm på 16,3 tommer. Opløsning er på 2.560 x 2.024, mens den maksimale lysstyrke er på 600 nit. Computeren byder på Intel-processor, op til 1TB SSD og 32 GB hukommelse. Den er kompatibel med Windows 11 og inkluderer et bagbelyst tastatur med den klassiske røde TrackPoint. Enheden tilbyder også flere forbindelsesmuligheder, herunder Thunderbolt, USB-C 3.2, SIM-kortholder, Wi-Fi 6E, 5G og Bluetooth.

Pris og tilgængelighed

Den foldbare computer er nu tilgængeligt i Danmark via lenovo.com og udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 39.629 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hurtigt net til tilgængelig pris

Jensen Huang Superstar

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Scroll to Top