itemprop

CES 2015

UE Boom'er i alle størrelser og alle rum, forener eder!

Den lille UE Boom Bluetooth-højttaler er rigtig smart. Og noget af det bedste ved den er, at der bliver ved med at komme forbedringer til den via opdateringer i firmwaren. Det har gennem det sidste års tid givet os en vækkefunktion, equalizer og snart også fjernstyret tænd/sluk.

På CES-messen i Las Vegas afprøver Logitech-ejede Ultimate Ears en ny funktion, som nok skal blive populær, når den forhåbentlig er klar senere på året.

Det drejer sig om en mulighed for at sammenkoble mere end 10 Boom’er (og/eller MegaBoom‘er), så man kan spille på dem alle på samme tid. man kan i forvejen sammenkoble to valgfrie Boom, MiniBoom eller MegaBoom til et stereosæt. Men med 10 stk eller mere har man – næsten – et trådløst multitumssystem. Eller i hvert fald noget, der kan blive alvorligt sjovt til sommerens fester!

Den nye funktion forventes at være klar i sommeren 2015 og bliver i denne uge testet på CES.

Vi bestræber os på at hjælpe dig med at tilpasse din musik din livsstil og alle de funktioner vi introducerer, er derfor tilgængelige for alle, uanset hvornår du købte din højttaler,” siger Rory Dooley, som er general manager for Ultimate Ears.

Vil du have glæde af den nye funktion, når den bliver tilgængelig, kan du gratis downloade app’en til iOS eller Android til din respektive højtaler, åbne den samt opgradere din højttalersoftware i menuen i indstillinger.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen