itemprop

CES 2015

Monster udvider sortimentet til sportsfolk, kvinder og slagsbrødre.

Monsters hovedtelefoner lyder godt, men er måske lidt vel maskuline til at kunne appellere til alle. Derfor har firmaet i år satset en del på sjove former og farver i håbet om at kunne appellere til kvinder (se billedet ovenfor).

monster-inspiration

Nu fortsætter man i samme spor med de stilfulde Inspiration-hovedtelefoner i en Lite-model, som er lidt mindre og pænere. Og man kan stadig udskifte båndet på hovedbøjlen med andre farver og materialer.

monster-adidas

På den sportslige side har man de iøjnefaldende Adidas-hovedtelefoner, der passer til træningsdragten.

monster-response

Til løberne er der de Adidas-prydede respons-hovedtelefoner med en krog, der holder dem solidt på plads i øret, samt fjernbetjening til mobilen.

annonce

monster-isport-BT

annonce

Med Monsters eget navnetræk finder man iSport-serien, her med en trådløs Bluetooth-model “Wireless”, som er svedtæt og kan vaskes af. Ca. 170 dollars.

monster-octagon

Hvis du foretrækker at få det på den hårde måde, kan du vælge Octagon, som er udviklet i samarbejde med Ultimate Fighting Championship. Den lyder lige så barskt, som man kunne forvente.

monster-24k

annonce

Men da vi er i Las Vegas, skal valget måske i sidste ende falde på Monster 24K med forgyldt ydre og valgfrie bling-farver på ørepuderne.

www.monsterproducts.com

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen