TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Jabra og Lenovo samarbejder om online-møderum

PanaCast 50 Room System er et komplet system til mødelokalet, som skal gøre hybridkontoret mere brugervenligt.

forfatter
Publiceret 23/08/2022 - 20:04

Nogle ser møder som et nødvendigt onde, hvor der deles brugbar information – men som samtidig fungerer som en tidrøver, der kan forhindre medarbejderne i at nå deres mål. Det er derfor vigtigt, at møder er effektive, og det kræver ikke mindst en konferenceteknologi, der er intuitiv og velfungerende. Jabra og Lenovo arbejder nu sammen om at tilbyde netop dette.

Jabra PanaCast 50 Room System en komplet mødelokale-løsning, som består af Jabra PanaCast 50 intelligent video soundbar og Lenovo ThinkSmart Core og Controller. Kunden kan selv vælge mellem Microsoft Teams eller Zoom Rooms certificering.

I første omgang tilbydes Microsoft Teams Rooms-versionen af ​​PanaCast 50 Room System. Målgruppen er arbejdspladser, der ønsker at opgradere deres mødelokale-teknologi til at omfatte den nye hverdag med et hybridkontor – altså hvor medarbejderne både har faste kontorpladser, men også arbejder meget hjemmefra. Systemet er Jabras første plug-and-play-system af sin art, og det har Teams Rooms forudinstalleret.

Læs også Perfekte digitale møder til en heftig pris Vi har fundet det perfekte værktøj til videokonferencer. Men vi havde godt nok håbet, at det var billigere …
Logitech Rally Bar lifestyle

Jabra og Lenovo

Systemet er bygget op omkring Jabra PanaCast 50 video soundbar med 180 graders 4K panoramakamera. Det betyder, at alle i rummet bliver set, uanset hvor de sidder. En intelligent kamerateknologi giver automatisk et nærbillede af den mødedeltager, der taler.

Sammen med Lenovo ThinkSmart Core + Controller Kit får du en mere avanceret styring af soundbaren. Systemet fungerer problemfrit med Microsoft Teams Rooms, og ifølge producenten er systemet oppe at køre næsten med det samme. Et gennemsnitligt digitalt møde tager otte minutter at sætte op, før man kommer i gang – målet er spare de dyrebare minutter.

Lenovo-systemet inkluderer en 10,1 tommers HD-touchskærm, som både giver dig mulighed for at starte og administrere møder og for at dele indhold og arbejde med kolleger, der deltager udefra.

“Det typiske møde er ikke længere, hvad det plejede at være, og det er på tide, at mødelokale-teknologien indhenter det forsømte,” skriver Jabra i sin pressemeddelelse.

Systemet fungerer “med et tryk på en tast”, så medarbejderne nemt kan kommunikere, uanset om de er fysisk på arbejdspladsen eller arbejder hjemmefra.

Tilgængelighed og pris

Vi ved endnu ikke, hvad prisen bliver for hele pakkeløsningen, men videosoundbaren PanaCast 50 alene koster ca. 15.500 kroner. Så det vil ikke overraske os, hvis hele systemet koster det dobbelte, når det bliver muligt at bestille løsningen den 15. september.

Mere info: jabra.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
blank
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
blank
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Brugervenlig løsning til mødelokalet PanaCast 50 Room System er et komplet system til mødelokalet, som skal gøre hybridkontoret mere brugervenligt.
blank
Prop et Teams-møde i øret Hvis du ikke vil sidde med store hovedtelefoner på under videomøderne, er Logitech Zone True Wireless et diskret alternativ.
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Følg Lyd & Billede