TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Arbejd hjemmefra med Jabra

Fra Jabra kommer nu den nye videokonference-serie PanaCast, der er tilpasset hybridarbejde, hvor medarbejderne arbejder både på kontoret og derhjemme. Noget, der forventes at fortsætte efter pandemien.

forfatter
Publiceret 04/05/2021 - 09:57

Både Jabra PanaCast 50 og PanaCast 20 er udstyret med AI, der gør, at kameraerne arbejder aktivt for at forbedre video-opkald i realtid. Med automatisk zoom-in på den, der p.t. taler, mulighed for at vise whiteboards, korrektion af dårlig belysning samt 180 graders billedvisning, der følger bevægelser og fanger alle mødedeltagere, vil Jabra mindske afstanden mellem digitale og fysiske møder.

For at alle mødedeltagere skal føle sig inkluderet, har PanaCast 50 tre 13 megapixel kameraer, der skaber en 180 graders panoramavisning, som dækker hele rummet.

PanaCast 50 indeholder otte mikrofoner med stemmegenkendelse og algoritmer, der fjerner forstyrrende lyde, samt fire højttalere for optimal lyd til mødelokalet. Det kan også bruges med Microsoft Teams og Zoom. (Foto: Jabra)

Ifølge Jabra tilpasses videostrømmen efter mødets indhold. Virtual Director-funktionen bruger både AI-baserede video- og lydstrømme såvel som Jabras egne AI-algoritmer til automatisk at justere billedvisningen i henhold til, hvad der sker på mødet. På den måde overtager PanaCast 50 rollen som “instruktør” for jeres møde.

PanaCast 50 skal kunne levere to video-streams samtidig. Mens det ene vindue fokuserer på mødedeltagerne, kan det andet fokusere på en udvalgt del af mødelokalet.

Den indbyggede funktion Whiteboard Sharing kan tydeliggøre indhold på whiteboards i realtid, hvilket betyder, at selv mødedeltagere, der deltager på distancen, tydeligt kan se, hvad der bliver skrevet.

PanaCast 20 er kompakt, let at tage med og nemt i brug. (Foto: Jabra)

Jabra PanaCast 20 – lille og sikker

For dig, der er bekymret for online-sikkerheden under videomøder, skal PanaCast 20 være udviklet specielt med privatlivets fred i tankerne. Ifølge Jabra behandles videoen lokalt på enheden med en kraftfuld Edge AI-chip, der skal holde data sikre. Kameraet er udstyret med et indbygget objektivdæksel, der skal forbedre sikkerheden yderligere og forhindre, at kameraet efterlades tændt ved et uheld.

Kameraet understøtter 4K Ultra HD-opløsning og HDR-video. En intelligent zoomfunktion skal sikre, at den rigtige person altid er i fokus uanset baggrund og mennesker i rummet. Automatisk belysningskorrektion optimerer lyset uanset tid på dagen eller lyskilder i rummet.

“Vi ved, at mange virksomheder netop nu gennemgår deres retningslinjer for fjernarbejde, og hvad det betyder for deres kontorer og arbejdsmetoder. Med PanaCast-kameraerne vil vi lette det hybridarbejde, der kommer til at gælde, når kontorerne åbner igen. Vi tror, at mødekameraer vil spille en stadig større rolle for, hvordan vi samarbejder, udformer og anvender vores kontorer i fremtiden. Med fordybende billede og video, lydteknologi og kunstig intelligens er vores mål at udviske grænsen mellem digitale og fysiske møder,” sagde Aurangzeb Khan, der er Senior Vice President for Intelligent Vision Systems hos Jabra.

Læs også Razer-webcam klarer sig uden lys Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.

Priser og tilgængelighed

Jabra PanaCast 50 er tilgængeligt fra den 15. juni i farverne sort og grå og koster 9.900 kroner. Jabra PanaCast 20 er tilgængelig fra den 1. august i farven sort og koster 2.500 kroner.

jabra.dk

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mere? Acer Swift 5 ligner og opfører sig som et direktørlegetøj. Men den koster så lidt, at de fleste kan være med.
Musestille fra Trust Hvis du - eller dine omgivelser - er generet af klaprende taster og klikkende museknapper, så har Trust et stilfærdigt bud.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen lavet et hovedsæt til hjemmekontoret og arbejdspladsen.
Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.
Kontorudstyr behøver ikke være gråt Logitech lancerer nye webcams og headsets til kontoret - i friske farver
Følg Lyd & Billede