Nyhed

Arbejdsro med nyt Poly-headset

Poly Voyager Focus 2 har hele tre slags automatisk støjreduktion indbygget.

Woman using laptop in living room

Dårlig lyd er en dræber på kontoret. Det gælder både den lyd, som du gerne ville høre, men ikke kan. Og den lyd, som du høre, men helst ville være fri for. Poly (tidligere Plantronics) lover at gøre noget ved begge dele med deres Voyager Focus 2-hovedsæt.

Voyager Focus 2 kan prale med ikke mindre end tre forskellige slags automatisk støjreduktion (ANC). I Poly-udgaven kaldet Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation.

For tiden arbejder folk alle mulige steder, hvor der er masser af baggrundsstøj. Det har vi set som en mulighed for at udvikle det tætteste, man kommer på en virtuel væg. Det er spækket med den tre forskellige former for ANC, så det eneste, du hører er personen i den anden ende, og det eneste de hører, er dig,” forklarer POLYs vice president og general manager of the voice collaboration & professional headset business, John Lamarque.

Hvad er nyt i Voyager Focus 2:

Poly Voyager Focus 2 er tilgængelige fra slutningen af maj og fås i tre udgaver – med eller uden holder samt med opladestation til henholdsvis 2120 kr., 2230 kr. og 2940 kr.

Les videre
Exit mobile version