Nyhed

Arbejdsro med nyt Poly-headset

Poly Voyager Focus 2 har hele tre slags automatisk støjreduktion indbygget.
forfatter

Dårlig lyd er en dræber på kontoret. Det gælder både den lyd, som du gerne ville høre, men ikke kan. Og den lyd, som du høre, men helst ville være fri for. Poly (tidligere Plantronics) lover at gøre noget ved begge dele med deres Voyager Focus 2-hovedsæt.

Voyager Focus 2 kan prale med ikke mindre end tre forskellige slags automatisk støjreduktion (ANC). I Poly-udgaven kaldet Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation.

For tiden arbejder folk alle mulige steder, hvor der er masser af baggrundsstøj. Det har vi set som en mulighed for at udvikle det tætteste, man kommer på en virtuel væg. Det er spækket med den tre forskellige former for ANC, så det eneste, du hører er personen i den anden ende, og det eneste de hører, er dig,” forklarer POLYs vice president og general manager of the voice collaboration & professional headset business, John Lamarque.

Hvad er nyt i Voyager Focus 2:

  • Dynamic Mute Alert – Du bliver advaret, når mute er slået til.
  • Bedre batteri – Voyager Focus 2 har op til 19 timers taletid.
  • Både til telefon og PC/MAC – Polys nye BT700 USB-adapter giver en mere sikker og stabil forbindelse, når du går væk fra telefonen eller computeren.
  • Microsoft Teams – Voyager Focus 2 er Microsoft Teams-certificeret og har en dedikeret knap, som åbner Teams-appen.
  • Zoom – Kompatibel med Zoom.

Poly Voyager Focus 2 er tilgængelige fra slutningen af maj og fås i tre udgaver – med eller uden holder samt med opladestation til henholdsvis 2120 kr., 2230 kr. og 2940 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.