TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Arbejdsro med nyt Poly-headset

Poly Voyager Focus 2 har hele tre slags automatisk støjreduktion indbygget.

forfatter
Publiceret 13/05/2021 - 09:00

Dårlig lyd er en dræber på kontoret. Det gælder både den lyd, som du gerne ville høre, men ikke kan. Og den lyd, som du høre, men helst ville være fri for. Poly (tidligere Plantronics) lover at gøre noget ved begge dele med deres Voyager Focus 2-hovedsæt.

Voyager Focus 2 kan prale med ikke mindre end tre forskellige slags automatisk støjreduktion (ANC). I Poly-udgaven kaldet Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation.

For tiden arbejder folk alle mulige steder, hvor der er masser af baggrundsstøj. Det har vi set som en mulighed for at udvikle det tætteste, man kommer på en virtuel væg. Det er spækket med den tre forskellige former for ANC, så det eneste, du hører er personen i den anden ende, og det eneste de hører, er dig,” forklarer POLYs vice president og general manager of the voice collaboration & professional headset business, John Lamarque.

Hvad er nyt i Voyager Focus 2:

  • Dynamic Mute Alert – Du bliver advaret, når mute er slået til.
  • Bedre batteri – Voyager Focus 2 har op til 19 timers taletid.
  • Både til telefon og PC/MAC – Polys nye BT700 USB-adapter giver en mere sikker og stabil forbindelse, når du går væk fra telefonen eller computeren.
  • Microsoft Teams – Voyager Focus 2 er Microsoft Teams-certificeret og har en dedikeret knap, som åbner Teams-appen.
  • Zoom – Kompatibel med Zoom.

Poly Voyager Focus 2 er tilgængelige fra slutningen af maj og fås i tre udgaver – med eller uden holder samt med opladestation til henholdsvis 2120 kr., 2230 kr. og 2940 kr.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kom i centrum på mødet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 at sætte dig i centrum på ...Zoom.
Kreative superkræfter Der er ikke sparet på noget som helst i MSI Creator Z17. Det kan mærkes på prisen.
Integreret arbejdshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend