TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

VW tilbyder opgraderet lydanlæg til ID.4

2022-modellen af Volkswagen ID.4 får et opgraderet lydsystem – med subwoofer – som ekstraudstyr, viser de seneste prislister.

forfatter
Publiceret 15/11/2021 - 20:47

Volkswagens populære el-SUV ID.4 har høstet megen ros for køreegenskaber og komfort, men har samtidig måttet tåle kritik for manglen på ordentlig lyd. Samtlige udgaver af ID.4, inklusive firehjulstrækkeren GTX, kommer kun med et standard lydanlæg, der lyder temmelig trist efter vores mening.

Men det bliver der lavet om på nu! Kommende 2022-modeller af ID.4 kan nemlig bestilles med et opgraderet lydanlæg. Nærmere bestemt et Volkswagen Sound System med subwoofer, som står nævnt i den opdaterede prisliste for 2022. Samme anlæg bliver også tilgængeligt i den nyligt præsenterede ID.5.

Læs også Volkswagen ID.5: Sådan bliver den nye SUV Endelig kommer produktionsmodellen af konceptbilen ID.Crozz. ID.5 vil kunne fås i to versioner. Sådan bliver de.

Mere forstærkerkraft og separat subwoofer

Volkswagens website er sparsom med info om det nye anlæg, men så vidt Lyd & Billede erfarer, er der stadig tale om et relativt simpelt system med seks højtalere (to diskanter og mellemtoner foran, to fuldtoneenheder bagi), som nu har fået en vigtig tilføjelse i form af en separat subwoofer i bagagerummet samt mere forstærkerkraft til at drive det hele.

Anlægget får typebetegnelsen 9VH (VW Premium Sound) og er en del af den såkaldte Multimediapakke Plus, der koster 11.300 kroner.

(Foto: Volkswagen)

Tilgængeligt på 2022-modellen

Det nye premiumanlæg vil være tilgængeligt på Volkswagen ID.4 fra og med modelåret 2022, men det er uklart, hvilken produktionsuge det gælder. Tilvalget er ikke synligt i online-konfiguratoren endnu og bliver ikke tilgængeligt for bestilling før i uge 51, så vidt Lyd & Billede erfarer.

Læs også Sådan lyder Sonos-anlægget i Audi Q4 e-tron Med Sonos-anlægget som tilvalg kan Audi Q4 e-tron tilbyde federe lyd end søstermodellen/konkurrenten Volkswagen ID.4.

Kunder, der allerede har bestilling på en bil, opfordres derfor til at kontakte deres forhandler, hvis de ønsker at tilføje anlægget. Vær dog opmærksom på, at det kan medføre forsinket levering.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Disse Audi-biler får indbygget Apple Music Tilføjelsen af Apple Music til infotainmentsystemet giver brugerne mulighed for at tilgå deres abonnement direkte fra Multi Media Interface (MMI)-skærmen via bilens integrerede internetdata.
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend