TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Volvo C40 Recharge får YouTube

Men du kan kun se YouTube, når bilen er parkeret.

forfatter
Publiceret 07/01/2022 - 15:44

Video i biler har stort set været forbeholdt bagsædepassagererne, men nu udruller Volvo YouTube i biler, som har Google integreret.

Det gælder naturligvis elbilerne XC40 P8 og C40 Recharge, som vil kunne afspille indhold fra YouTube. Men kun når bilerne er parkeret. Eksempelvis ved en ladestation.

“At lade vores kunder se videoer, mens de lader eller af andre grunde venter i bilen, er en del af vores løfte om at gøre deres liv bedre og sjovere. Med YouTube og andre store streaming-tjenester på vej kan vores kunder nyde ladepausen – i stedet for at se den som en belastning. Det gør det en lillesmule lettere at have en elbil,” siger Henrik Green, produktdirektør i Volvo Cars, i en pressemeddelelse.

Læs også Denne XC40 ville vi vælge Den elektriske Volvo XC40 er en fabelagtig bil, specielt i denne udgave.

YouTube i biler er blot begyndelsen. Polestar har allerede fået Vivaldi-browseren, som også kan bruges til netindhold, deriblandt TV, men den fungerer også kun, når bilen holder stille.

Volvo siger i øvrigt, at de også vil gøre det muligt at downloade navigations-apps som Sygic og Flitsmeister, lade-apps som Chargepoint og Plugshare og parkerings-apps som SpotHero og ParkWhiz, når de er tilgængelige.

YouTube-appen bliver tilgængelig i løbet af 2022, men præcis hvornår bliver først afsløret senere, siger Volvo.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ariya indfrier på langt det meste Nu, hvor Ariya endelig er kommet, kan Nissan sende Leaf på pension. For mange vil det her være den allerfornuftigste bil.
Endelig en større elbil fra Citroën Citroën ë-C4 X bliver længere og får bedre plads samt opdateret infotainment-system.
Det bedste Volvo-køb Hvis man kan klare sig med forhjulstræk, kan denne version af Volvo XC40 være lige til højrebenet.
Mest plads og stadig god komfort Mercedes-Benz EQV er MPV’en til dig, der har brug for plads til hele familien og masser af bagage. Der er dog en grund til, at vi ikke helt klapper i vores små hænder.
Se billeder og data på Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmodstand giver længere rækkevidde.
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend