TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhed

Volvo C40 Recharge får YouTube

Men du kan kun se YouTube, når bilen er parkeret.

forfatter
Publiceret 07/01/2022 - 15:44

Video i biler har stort set været forbeholdt bagsædepassagererne, men nu udruller Volvo YouTube i biler, som har Google integreret.

Det gælder naturligvis elbilerne XC40 P8 og C40 Recharge, som vil kunne afspille indhold fra YouTube. Men kun når bilerne er parkeret. Eksempelvis ved en ladestation.

“At lade vores kunder se videoer, mens de lader eller af andre grunde venter i bilen, er en del af vores løfte om at gøre deres liv bedre og sjovere. Med YouTube og andre store streaming-tjenester på vej kan vores kunder nyde ladepausen – i stedet for at se den som en belastning. Det gør det en lillesmule lettere at have en elbil,” siger Henrik Green, produktdirektør i Volvo Cars, i en pressemeddelelse.

Læs også Denne XC40 ville vi vælge Den elektriske Volvo XC40 er en fabelagtig bil, specielt i denne udgave.

YouTube i biler er blot begyndelsen. Polestar har allerede fået Vivaldi-browseren, som også kan bruges til netindhold, deriblandt TV, men den fungerer også kun, når bilen holder stille.

Volvo siger i øvrigt, at de også vil gøre det muligt at downloade navigations-apps som Sygic og Flitsmeister, lade-apps som Chargepoint og Plugshare og parkerings-apps som SpotHero og ParkWhiz, når de er tilgængelige.

YouTube-appen bliver tilgængelig i løbet af 2022, men præcis hvornår bliver først afsløret senere, siger Volvo.

Annonce
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Hurtigere Abarth-udgave af Fiat 500e På vej med flere hestekræfter og falsk motorlyd
Den ikoniske Golf genopstår som elbil Kommer formentlig også som elektrisk Golf GTI.
Prægtige Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ægte britisk bilkunst. Og nu får de lydanlæg fra selveste Sennheiser. Først ude er Plus Four og Plus Six.
Porsche Macan bliver elektrisk: Her er de friske detaljer Porsche har frigivet flere detaljer om den elektriske version af Macan, som forventes at komme ud på vejene i 2024. Der loves over 600 hestekræfter, 100 kWh batteri og lang rækkevidde!
Volvo EX90 ny luksus-SUV er lanceret og prissat Volvos flagskib kan bestilles nu og leveres i 2024
2023 Audi e-tron får længere rækkevidde - og nyt navn Opfølgeren til Audi e-tron får længere rækkevidde, hurtigere opladning og nyt design: De første biler forventes at rulle ud på vejene i februar 2023!
Følg Lyd & Billede