Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Snart får VW’s biler de fysiske knapper tilbage. Endelig!

Touchskærme og touchknapper er slet ikke noget, bilisterne efterspørger, så de gode gammeldags knapper er på vej tilbage.

Skrevet af / 24/12/2023 - 10:00
Snart får VW’s biler de fysiske knapper tilbage. Endelig!

Volkswagen har i flere år arbejdet på at opdatere og modernisere interiøret i sine biler. En del af det har været at “teslaficere” bilerne ved at flytte information og funktioner til en centralt placeret touchskærm.

Læs også VW ID.7 får 700 km rækkevidde Endelig afsløret! ID.7 bliver en rummelig sedan, hvor 'rækkevidde' nok er det vigtigste stikord.

Desværre glemte bilproducenten at spørge den vigtigste gruppe – bilkøberne – om det var noget, de ønskede sig. Det var det ikke. Dels er det meget nemmere at finde en fysisk knap med fingeren og mærke, om man har trykket på den eller ej, sammenlignet med en touchskærm. Dels er det direkte farligt at fjerne blikket fra vejen og visuelt lede efter varmereguleringen i skærmmenuerne.

Læs også Buzz kan vende på en femøre! Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.

En storm af protester har derfor ramt Volkswagen, som er blevet tvunget til at trække i land. De oplyser nu, at de fra og med ID.2all Concept vil tage et skridt tilbage. Konceptbilen har nu en række bagbelyste knapper over touchskærmen, og det vil blive rullet ud til andre modeller derefter.

Læs også Snart vender Teslas arm til blinklys tilbage Det nye Tesla-rat uden arm til blinklyset er virkelig træls. Løsningen kommer snart. Men ikke fra Tesla.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

Nu kan du bestille Polestar 4

Apple Car i 2028?

Nu kommer Teslas "folkevogn"

Porsche Macan bliver helt elektrisk

Jeep Wagoneer S lanceres i år

Tesla Model Y knuser alt i Europa

0
Scroll to Top