Search
Generic filters

Seks nye elbiler fra Mercedes-Benz

Ti rene elbiler inden 2025, og to af dem kommer allerede til næste år.

Den allerfedeste kommer næste år – med Burmester-anlæg, selvfølgelig – og EQS bliver den første elektriske model bygget på Mercedes-Benz’ nye elbilplatform. Dermed bliver den nummer tre i rækken af Mercedes’ nye generation af elbiler, efter vare- og minibusvarianten EQV og den elegante el-SUV EQC.

Læs også Luksusbil med luksuslyd Mercedes EQC byder på en støjsvag, silkeblød og ultra-komfortabel køreoplevelse. Det eneste, der bryder stilheden, er det saftige lydanlæg fra Burmester!

Den helelektriske EQS vil blive tilgængelig samtidig med den nyligt lancerede S-klasse. Den har et tilsvarende MBUX infotainment-system og vil med tiden få følgeskab af flere elbilmodeller.

Mercedes-Benz EQS. (Foto: Mercedes-Benz)

Den store EQS-model får en rækkevidde på omkring 700 km og vil senere dukke op i en SUV-version på samme skalérbare EVA-platform. Men det er ikke den eneste nye elbilmodel fra Mercedes-Benz i vente.

Mercedes-Benz’ roadmap for deres kommende elbiler. (Grafik: Mercedes-Benz)

En E-klasse i form af en EQE samt en EQE-SUV, den kompakte B-klasse SUV og den endnu mindre A-klasse SUV får elektrisk drevne slægtninge i form af EQB og EQA, og senere vil mindre modeller dukke op på den nye MMA-platform.

(Foto: Mercedes-Benz)

Hvis man regner alle hybriderne med, vil Mercedes-Benz have 25 elektrificerede bilmodeller i 2021 og 35 modeller allerede i 2025. Ti af dem vil være rene elbiler, og så vil andelen af forbrændingsmotorer fra Mercedes-Benz også være mindsket betydeligt.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Fujifilm X-S10 stjæler fra deres bedste og sænker prisen.
  Bluetooth-system til film og musik på computeren
  Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
  Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800 mm zoom i lommen.
  Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgreb.
  Fra i dag kan brugere opleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
  I år foregår det hele derhjemme. Tag den store biografoplevelse med hjem i stuen. Med indbygget Google TV.
  Hørepropperne Urbanista London kommer i bordeaux for at fejre producentens tiårsjubilæum.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!